Teknoloji Haberleri
07/09/2016 17:11

2017 Land Rover Discovery adı ile tanıtımı yapılan yeni araç, adeta göz kamaştırdı.

Yenilenen ve 2017 için hazırlanan Land Rover Discovery, yeni tasarımı ile dikkatleri çekiyor. Marka tarafından yapılan tanıtım ile birlikte piyasaya sunulan Land Rover Discovery,  Land Rover için yeni bir dönüm noktası olarak kabul ediyor. Öyle ki bugüne kadar üretimlerinde klasik tasarımların çok fazla dışına çıkmayan marka, Land Rover Discovery ile birlikte bu konuda biraz daha esneklik göstermiş durumda.

Land Rover Discovery Özellikleri Neler?

Land Rover Discovery için ilk bakışta küçülen aynalar göze çarpıyor. Öyle ki bir önceki versiyonlara göre yeni araçtaki farlar çok daha minimalize edilmiş. Land Rover Defender modeli ile pek çok özelliğinin benzemesi beklenen yeni araç, tanıtım sonrasında büyük bir ilgi görerek yüksek satış rakamlarına ulaşabilecek durumda.

7 Kişilik!

İç hacminde yapılan tasarım ile birlikte oldukça geniş bir alan elde edilirken, araç 7 kişi ile sorunsuz bir yolculuk sunuyor. Aynı zamanda aracın dışında yapılan küçük dokunuşlar iç mekanda da ihmal edilmemiş durumda. Land Rover Discovery ile ilgili yapılan bu kısa tanıtımlar ile birlikte araç için daha fazla ilgi ve beklenti yaratılmış durumda. Bu açıdan aracın satışa çıması ile birlikte Land Rover Discovery için yüksek bir ilgi gösterilebilir.