"iyi.net" fiyat karşılaştırma …

WhatsApp İndirme ve Kurulumu

Sedat|14 Ekim 2017 0 yorum Süre: 3 dakika

WhatsApp web ve mobil telefonlarınız için mesajlaşma uygulamasını Samsung, iPhone telefonlarınıza indirin!





WhatsApp'ı akıllı telefonlarınıza kolay bir şekilde yüklemek için sizler için hazırladığımız yükleme rehberini aşağıda bulabilirsiniz. Resimli olarak anlatımını yaptığımız WhatsApp uygulamasını yüklerken sorun yaşarsanız yorum kısmından  yaşadığınız sorunu bizlere iletirseniz yardımcı olmaktan mutluluk duyarız.


Yükleme için öncelikle telefonunuza uygun olan sürümü bulmalısınız. Eğer işletim sisteminiz Android ise Google Play Store giriş yaparak WhatsApp diye arayın karşınıza çıkacak ilk seçeneğini tıklayarak aşağıdaki resimli anlatımdan yükleme işlemine devam edin. Eğer telefonunuz iOS işletim sistemine saihpse iTunes Store bağlanarak WhatsApp şeklinde arayın yine aynı şekilde karşınıza çıkan ilk seçenekten yüklemeye başlayın.

1. ADIM: Yukarıda anlattığımız gibi Google Play'in WhatsApp indirme sayfasından öncelikle WhatsApp'ı indirin. Aşağıdaki resimdeki gibi Yükle butonuna basarak yükleme işlemini başlatın.

whatsapp resimli indirme ve yükleme
 

2. ADIM : Yükle butonuna bastığınızda aşağıdaki resimde göreceğiniz gibi WhatsApp yüklenmeye başlayacaktır. Yükleme tamamlandığında 3. adımdaki gibi bir ekran karşınıza gelecek.

whatsapp yükleme

3. ADIM : Bu şekilde uygulama telefonunuza yüklenmiş ve kullanmak için sadece bazı bilgiler girmeniz gerekecektir. Aç butonuna tıklayıp devam edelim.

whatsapp aç

4. ADIM : Karşımıza aşağıdaki gibi bir ekran gelecek. Bu ekran WhatsApp'ın kullanım koşullarını ve gizliliği kabul edeceğimiz ekran. Onaylayıp devam ediyoruz.

whatsapp kullanım şartları

5. ADIM : Bu adım en önemli adım. Burada doğru telefon numaranızı yazmanız gerekiyor. Çünkü telefonunuza doğrulama kodu gelecek bu kod ile WhatsApp'ı doğrulaöanız gerekecek. Telefon numaramızı yazıp İleri butonuna basıyoruz.

whatsapp telefon numarası onayı

6. ADIM: Burada WhatsApp'ta görünecek kullanıcı adımız ve profil resmimizi ekliyoruz. Ben Teknoport yazdım sizde adınızı soyadınızı yazarak tekrar İleri butonuna basın.

whatsapp kullanıcı adı ve profil ekleme

7. ADIM : Ve mutlu son! Tüm adımları tamamlayarak WhatsApp uygulamasını yüklemiş olduk. Bundan sonra geriye kalan kişilerden istediğiniz bir arkadaşınızı seçerek sohbet etmeye başlamak.

WhatsApp Yüklendi!

WhatsApp indirme ve yükleme rehberi hakkında katkıda bulunmak için lütfen yorum kısmından görüşlerinizi bizimle paylaşın. Unutmayın her yorumunuz sizden sonraki kullanıcılara bilgi niteliğinde olacaktır.

Kullanıcı yorumları

Cevap yaz

Üye profil resmi