"iyi.net" fiyat karşılaştırma …

Samsung Galaxy S21 + piyasaya sürülmeden ortaya çıktı!

Sedat|13 Aralık 2020 0 yorum Süre: 2 dakika

Samsung Galaxy S21 +, piyasaya sürülmeden önce sızdırılan bir videoda çevrimiçi olarak görünüyor.





Samsung’un gelecek yıl Ocak ayında piyasaya sürülmesi beklenen bir sonraki amiral gemisi akıllı telefonlarıyla ilgili söylentiler bir süredir internette dolaşıyor. Şimdiye kadar neredeyse tüm özellikleri görebildik. 
Şimdi, YouTube kanalı Random Stuff 2'nin bir videosunun, akıllı telefonu tüm ihtişamıyla gösteren Galaxy S21 + akıllı telefonunu gösterdiği iddia ediliyor.

Videoda gösterilenlere göre Galaxy S21 + ekranının tümü gösteriliyor. Bununla birlikte son derece ince çerçevelerle geliyor. Telefonun üstünde, ekranın ortasında tek bir delikli kamera görünüyor. Arka tarafta, sol tarafta üç sensör barındıran bir kamera çıkıntısı var gibi görünüyor. Genel olarak, videoda gösterilen tasarım, sızıntılardan dolayı şimdiye kadar iddia edilen her şeye yakın görünüyor.

YouTuber, iddia edilen Galaxy S21 + üzerinde de bazı testler yapıyor. Geekbench 5 kıyaslama testi, cihazın Qualcomm Snapdragon 888 SoC kod adına inanılan "lahaina" yonga setinden güç aldığını ortaya koyuyor, ancak Hindistan'da telefonun Samsung’un kendi Exynos 2100 yonga seti tarafından çalıştırılması muhtemel.
Sadece bu hafta, Samsung'un Galaxy S21 serisi akıllı telefonlarını 14 Ocak 2021'de piyasaya sürmesinin ve Hindistan satışlarının küresel lansmandan bir hafta sonra 29 Ocak'ta başlaması beklendiği iddia edildi.
Üç telefonun Galaxy S21, Galaxy S21 + ve Galaxy S21 Ultra - renk seçenekleri bile değişti. Samsung Galaxy S21, Gri, Pembe, Mor ve Beyaz renk seçenekleriyle gelecek. Öte yandan Galaxy S21 Plus, Pembe, Mor, Gümüş ve Siyah renk seçenekleriyle satışa sunulacak. Son olarak Galaxy S21 Ultra, Gümüş ve Siyah renk seçenekleriyle satışa sunulacak.

Kullanıcı yorumları

Cevap yaz

Üye profil resmi