"iyi.net" fiyat karşılaştırma …

Samsung Galaxy M31 özellikleriyle dikkat çekiyor!

Sedat|29 Nisan 2020 0 yorum Süre: 2 dakika

Samsung, arkada dörtlü bir kameraya ve 6000mAh bataryaya sahip Galaxy M31 akıllı telefonun yalnızca Amazon.co.uk aracılığıyla İngiltere'de satışa sunulacağını duyurdu.





Samsung, 64 megapiksel dört kamera ve 4K video kayıt özelliğine sahip Galaxy M31'in 1 Haziran'dan itibaren sadece Amazon üzerinden İngiltere'de satışa sunulacağını ve şimdi sipariş edilebileceğini duyurdu.

Samsung Galaxy M31 Şubat ayında tanıtıldı, ancak Hindistan pazarına özel kaldı. Yakın zamanda Amazon üzerinde satışa açılması bekleniyor. Galaxy M31 ayrıca 4K video kaydı yapabiliyor ve hiperlapse, yavaş çekim ve süper sabit modlara sahip. Düşük ışıklı fotoğrafçılık için özel bir gece modu ve 4K video kaydını ve ağır çekim özçekimlerini destekleyen 32 megapiksel ön kamera da var.

Cihazın dikkat çekici özelliği 6.000 mAh pile sahip olmasıdır. Ayrıca telefon FHD + çözünürlüğe sahip 6.4 inçlik Super AMOLED ekrana sahip. Arka tarafta 64MP ana kamera, 8MP ultrawide atıcı ve 5MP makro kamera bulunuyor.  Telefon, 6GB RAM ve 64 / 128GB depolama alanıyla eşleştirilmiş Exynos 9611 yonga seti ile çalışıyor. Android 10'un üzerinde One UI 2 çalıştırıyor ve siyah, kırmızı ve mavi renklerde mevcut olacak.

Kullanıcı yorumları

Cevap yaz

Üye profil resmi