"iyi.net" fiyat karşılaştırma …

Samsung Galaxy M01 Google Play'de görüntülendi!

Sedat|3 Mayıs 2020 2 yorum Süre: 2 dakika

Google Play'de yer alan liste, Samsung Galaxy M01'in bir HD + ekrana sahip olacağını ve Snapdragon 439 SoC tarafından destekleneceğini gösteriyor.





Samsung şu anda Galaxy M01 olarak adlandırılan giriş seviyesi Galaxy M akıllı telefon üzerinde çalışıyor. Galaxy A serisiyle aynı adlandırma şemasını (Galaxy A01) gördük. Mart ayında cihaz GeekBench listesinde belirdi ve daha sonra WiFi Alliance'a gitti. Galaxy M01 şimdi Google Play'de yer alıyor. 

Google Play konsol listesine göre Galaxy M01, standart 720 × 1520 piksel çözünürlükle gelecek. Ekranın piksel yoğunluğu 320PPI olacaktır. Cihazın teknik özellikleri arasında 3GB RAM ile eşleştirilmiş olabileceği bununla birlikte Snapdragon 439 yonga setine sahip olabileceği iddia ediliyor. Yazılım açısından en yeni Android 10 işletim sistemine sahip olabilir. 

Anahtar özelliklerin yanı sıra, liste telefonun render görüntüsünü de ortaya koydu. Cihaz, yanlarında kalın çerçeveli bir su damlası çentiğiyle geliyor. Ne yazık ki render telefonun arka kapağını içermiyor. Tıpkı Galaxy A01 gibi cihazın arkasında parmak izi sensörü olmayan bir çift modül bulundurabilir. Önceki raporlar telefonun SM-M015G model numarasıyla geleceğini gösteriyor. GeekBench listesi, cihazın 32GB temel dahili depolama ile geleceğini ortaya koyuyor. Ayrıca, Galaxy M01 Siyah, Mavi ve Kırmızı renk seçenekleriyle satışa sunulacak.

Her ne kadar Galaxy M01 için henüz bir yayın çizelgesi olmasa da kullanılabilirlik açısından ilk olarak Hindistan pazarına gelecek. Galaxy A01 gibi, M01 de giriş seviyesi segmentin altına girdiği için uygun bir fiyat etiketi ile gelecek. Bununla birlikte, önümüzdeki haftalarda telefon hakkında daha fazla bilgiye sahip olduğumuzda burada sizlerle paylaşacağız. 

Kullanıcı yorumları (Toplam 2 yorum)

  • bibiana roy - 6 Ekim 2020

    0hh amazing such a good information provide us.
    everydaysgadgets
      Cevap ver  0     0
    Üye profil resmi
  • bibiana roy - 6 Ekim 2020

    Ooo such a good information provide us about phones
    https://everydaysgadgets.com
      Cevap ver  0     0
    Üye profil resmi

Cevap yaz

Üye profil resmi