"iyi.net" fiyat karşılaştırma …

Samsung açılır kapanır kamera üzerinde çalışıyor

Sedat|27 Nisan 2020 0 yorum Süre: 2 dakika

Bir raporda, Samsung'un pop-up selfie kamerasıyla ilk akıllı telefonunda çalışıyor gibi görünüyor.





Rapor akıllı telefonun adını vurgulamasa da, söylentilere sahip Samsung telefonunun şirketin 'Galaxy A' serisi serisinin bir parçası olduğu tahmin ediliyor. Şu anda, Samsung akıllı telefonun gelişmiş özellikleri veya fiyatlandırması hakkında henüz birşey yok. Bununla birlikte Samsung'un bu akıllı telefonun gelişimini doğrulamadığını biliyoruz. 

OnLeaks işbirliğiyle Pigtou tarafından rapora göre, söylenti Samsung telefon gelecek arkasındaki üçlü kameralarla birlikte bir pop-up selfie'si kamerasını işaret ediyor. Web sitede yayınlanan ve iddia edilen renderlardan akıllı telefonun sol üst tarafına doğru OnePlus 7 Pro ve OnePlus 7T Pro gibi yerleştirilmiş pop-up selfie kamerasını görebiliriz . Rapor, akıllı telefonun kamera ayrıntıları hakkında bilgi vermedi. 

Pop-up kamera ile birlikte, Samsung telefonunun iddia edilen renderları da telefonu ince çerçeveler ve hafif kavisli kenarlarla görünüyor. Ayrıca arka tarafa monte edilmiş parmak izi sensörünü de göyürouz. Bunun dışında solda hoparlör ızgrası olan YSB Type-C bağlantı noktası da görünüyor. 

Samsung'un pop-up selfie kameralı bir telefonda çalıştığı ilk kez söylentiler bu değil. Geçen yıl, bir rapor Samsung'un Samsung Galaxy A90 akıllı telefonla pop-up işlevselliğini tanıtacağını belirtmişti. Daha önce de belirtildiği gibi, Samsung bu akıllı telefonun pop-up kamera ile gelişimini henüz duyurmadı. Önümüzdeki haftalarda daha fazla ayrıntıya sahip olduğumuz zaman burada sizlerle paylaşacağız. 

Kullanıcı yorumları

Cevap yaz

Üye profil resmi