"iyi.net" fiyat karşılaştırma …

Oppo Reno 7 Pro, 50 Megapiksel kamerayla geliyor

Sedat|11 Ekim 2021 0 yorum Süre: 3 dakika

Oppo Reno 7 Pro, bir tahmine göre Sony IMX766 50 megapiksel kamera sensörü ile donatılmış olarak gelebilir. 





Digital Chat Station, Oppo Reno 7 serisinin Oppo Reno 6 ve Oppo Reno 6 Pro'ya kıyasla daha iyi bir kamera performansına sahip olacağını söylüyor. 

Oppo Reno 6 Pro+, Qualcomm Snapdragon 870G özellikli Reno 6 Pro ve Oppo Find X3 Pro, Sony IMX766 sensörünü kullanıyor. 

Bir rapora göre, bu, Kodak ile birlikte geliştirileceği söylenen akıllı telefonla aynı olabilir.

Digital Chat Station tarafından Weibo'da yayınlanan bir gönderi, GSMArena'nın Oppo Reno 7 Pro olduğu bildirilen PFDM00 model numarasına sahip bir Oppo akıllı telefonun ayrıntılarını veriyor ve Sony IMX766 50 Megapiksel kamera sensörüne sahip olacağını iddia ediyor. 

Bu, Oppo Reno 6 Pro'da büyük bir yükseltme olacak. Karşılaştırmanın MediaTek Dimensity 1200 SoC'den güç alan Oppo 6 Pro versiyonu ile yapıldığını belirtmekte fayda var. Oppo, Temmuz ayında Hindistan'da Oppo Reno 6 Pro'yu piyasaya sürdü. Bu varyant, 0,7 mikron pikselli 1/2,0 inç 64 megapiksel OmniVision OV64B sensöre sahip. Buna karşılık, Sony IMX766, 1.0 mikron yerel piksellere sahip 1/1.56 inçlik bir sensördür. 

Yerel pikseller, 4'ü 1 arada gruplama ile 2,0 mikrona kadar büyüyebilir ve sensör, DOL-HDR Tam Piksel otomatik odaklamayı destekler. GSMArena, Digital Chat Station'ın daha eski bir gönderisine atıfta bulunarak, belirtildiği gibi, iddia edilen Oppo Reno 7 Pro, Çinli şirket tarafından ABD merkezli fotoğrafçılık şirketi Kodak ile geliştirilen telefonla aynı olabilir. Bildirildiğine göre, telefonun klasik Kodak kamera tasarımına saygı duruşunda bulunması hedefleniyor. Ayrıca iddia edilen telefonun, 13 megapiksel 2x telefoto kamera ile birlikte Sony IMX766 50 megapiksel sensör ve tıpkı Oppo Find X3 Pro amiral gemisi akıllı telefonunda olduğu gibi 3 megapiksel mikroskop kamera ile donatılacağı bildirildi.

Kullanıcı yorumları

Cevap yaz

Üye profil resmi