"iyi.net" fiyat karşılaştırma …

iOS 15.1 ve iPadOS 15.1 güncellemesi geliyor

Sedat|14 Ekim 2021 0 yorum Süre: 2 dakika

iOS 15.1 ve iPadOS 15.1, 25 Ekim'de piyasaya sürülecek





Apple'ın iOS 15'i, kullanıcıların Apple Watch aracılığıyla telefonlarının kilidini açmasını engelleyen en dikkat çekici hatayla birlikte birçok hata bildirdiği sert bir başlangıç ​​yaptı. 

Apple, şu anda beta aşamasında olan yaklaşan iOS 15.1 derlemesiyle bu şikayetleri zaten gideriyor, ancak şu anda Twitter kullanıcısı @RobertCFO, bir Apple Ürün Güvenliği Ekibi üyesinden son derlemenin çıkış tarihi hakkında onay aldı.

Sızdırılan e-postaya göre, iOS 15.1 ve iPad OS 15.1, 25 Ekim'de, Apple'ın 18 Ekim'de yapılması planlanan “Unleashed” etkinliğinden tam bir hafta sonra piyasaya sürülecek. Bu, Apple'ın yeni yazılımı bir hafta yayınlamaya yönelik olağan yazılım güncelleme politikasına uygun düşüyor.

Apple iOS 15.1'in FaceTime aracılığıyla arkadaşlarınızla akış içeriğini uzaktan izlemenizi ve dinlemenizi sağlayan SharePlay, Apple'ın yeni kayıplı video codec bileşeni olan ProRes video desteğinin yanı sıra Cüzdan uygulamasında COVID-19 aşı belgesi desteği ve hata düzeltmelerini getirmesi bekleniyor.

Kullanıcı yorumları

Cevap yaz

Üye profil resmi