"iyi.net" fiyat karşılaştırma …

Hayat Eve Sığar uygulamasına maske kodu güncellemesi!

Sedat|3 Mayıs 2020 0 yorum Süre: 2 dakika

Koronavirüs nedeniyle vatandaşlara bilgi vermek amaçlı Sağlık Bakanlığı tarafından sunulan uygulama zaman zaman yenileniyor. 





Kullanıcılara doğru bilgileri vermek amaçlı hazırlanan uygulamaya yeni özellikler ekleniyor. Hayat Eve Sığar uygulaması maske kodu güncellemesine kavuştu. Bununla birlikte artık kullanıcılar e-devlet üzerinden başvuru ile alınabilen maske kodlarını artık mobil uygulama ile alabilecek. 

Kullanıcıların sağlık durumunu takip eden Hayat Eve Sığar uygulamasını güncelledikten sonra ana sayfada bulunan üç çizgi sekmesine tıklayarak açılan panelde karşınıza çıkacak olan 'Maske Talep Et' butonu ile artık kolayca maska talep edebilirsiniz. Uygulamanın güncelleştirmelerini kontrol ederek bu özelliğe hızlı bir şekilde erişim sağlayabilirsiniz.

iPhone ve iPad cihazların yanı sıra Android cihazlara da yükleyebileceğiniz uygulama ile bulunduğunuz bölgenin risk durumunu görüntüleyebilirsiniz. Eğer bulunduğunuz konum korona virüsü konusunda birçok vakaya ev sahipliği yapıyorsa uygulama sizi uyarıyor. 
Çevresel risk durumu ve corona virüs testi için birçok özelliği bünyesinde barındıran uygulama yeni güncellemelerle de gelişmeye devam ediyor. 

Kullanıcı yorumları

Cevap yaz

Üye profil resmi