"iyi.net" fiyat karşılaştırma …

Görevimiz Tehlike filminin vizyon tarihi ertelendi!

Sedat|26 Nisan 2020 0 yorum Süre: 2 dakika

Tüm dünyayı kasıp kavuran salgın nedeniyle neredeyse her türlü etkinlik ertelendi yada iptal edildi. Bununla birlikte merak edilen önemli filmlerden biri olan Görevimiz Tehlike serisi yeni vizyon tarihinin ne olacağı merak edildi. 





Gelecek yıl gösterime girmesi planlanan 'Görevimiz Tehlike 7'nin çekimlerinin ne zaman başlayacağı belli olmadığı için; gösterimin ileri bir tarihe atılacağı iddiaları da gündeme gelmişti.  Bu nedenle yapımcıların bir açıklama yapılması bekleniyordu. 

Filmin yapımcı şirketi olan Paramount tarafından Christopher McQuarrie tarafından yönetilen filmin İtalya’daki çekimlerine Corona virüs salgını nedeniyle ara verilmişti. Salgın kontrol altına alınamadığı için filmin çekimlerine devam edilmedi. Söz konusu durumla ilgili bir açıklama yapıldı. Bunun beraberinde yapılan açıklamada , “Tüm ekip arkadaşlarımızın ve oyuncularımızın güvenliği nedeniyle üç haftalık prodüksiyon planını değiştiriyoruz. Bu süreçte ekibimizin kaygılarına kulak vermek istiyoruz ve prodüksiyon başlayana kadar evlerine dönmelerine izin veriyoruz.” ifadelerine yer vermişti.

23 Temmuz 2021‘de vizyona girmesi planlanan serinin yedinci filmi, 19 Kasım 2021 tarihine ertelendi. Serinin sekizinci filminin planlanan ilk vizyon tarihi 5 Ağustos 2022‘den 4 Kasım 2022‘ye kaydırıldı.

Dolayısıyla ertelenen tek yapım bu olmadı. Daha önce James Bond serisinin 25. filmi olan No Time to Die bölümünün Çin'de gerçekleştirilmesi planlanan galası ve basın turu da iptal edilmişti. 

Kullanıcı yorumları

Cevap yaz

Üye profil resmi