"iyi.net" fiyat karşılaştırma …

Google Play Store güncellemesi nasıl yapılır? İşte Detaylar

Sedat|22 Ekim 2021 0 yorum Süre: 2 dakika

Android cihazlarda kullanılan Google Play Store uygulaması nasıl güncellenir?





Android işletim sistemine sahip olan telefonda hazır olan Google Play Store uygulaması bazı güncelleme sorunları yaşatabiliyor. Durum böyle olunca kullanıcıla bazen sorun yaşıyor. Cihazınızda yer alan Play Store uygulamasının güncellemesini yapmak aslında sanıldığı gibi zor değil. 

Milyonlarca Android kullanıcısının uygulama ve oyun tarzında pek çok içerik indirebildiği Google Play Store uygulaması önemli etkendir. Uygulama güncelleyememe sorunları bazen Google Play Store güncellememekten dolayı olabiliyor. 

Android cihazlarda yer alan Google Play Store, aslında otomatik olarak güncellenmektedir. Milyonlarca uygulama seçeneği arasından istediğinizi indirmenize yardım olan uygulama otomatik olarak güncellenmektedir. Aksaklık yaşayan kullanıcılar Play Store mağazasının Ayarlar kısmına girip uygulama hakkında detaylı bilgi edinebilirsiniz. 

Hakkında kısmında uygulamanın hangi sürümde olduğunu görerek bilgi sahibi olabilirsiniz. Bununla birlikte yapacağınız işlem sonrası uygulama güncellemenizi sağlıyor. Bu sayede uygulamayı güncelleyebilir bununla birlikte ihtiyacınız olan her türlü uygulamaya sizler de ulaşabilirsiniz. 

Google Play Store nasıl güncellenir?
Android işletim sistemi cihaz kullanıcılarının sahip olduğu Google Play Store'u güncellemek için öncelikle uygulamayı yani Google Play Store uygulamasına girin. 

Ardından uygulamayı açıp ayarlar kısmına girin. "Hakkında" kısmına girip "Play Store sürümü" kısmından uygulamanızın güncel olup olmadığını kontrol ediniz. Eğer güncelleme görünmüyorsa güncel olmadığı bildirilir. Eğer güncel değilse APK aracılığıyla güvenli bir şekilde Google Play Store uygulamasını güncelleyebilirsiniz.

Google Play Store APK dosyasını güvendiğiniz bir yerden indirebilirsiniz. 
APK dosyasını indirdikten sonra dosyayı çalıştırmanız ve uygulamayı açmanız yeterlidir. 

Kullanıcı yorumları

Cevap yaz

Üye profil resmi