"iyi.net" fiyat karşılaştırma …

Galaxy S8 Bataryası Netleşti!

Sedat|31 Ocak 2017 0 yorum Süre: 2 dakika

Teknoloji devi Samsung’un yeni amiral gemisi Galaxy S8'de kullanacağı batarya nihayet belli oldu. İşte Galaxy S8 bataryası...





Bu yıl içerisinde piyasaya sürelecek olan Samsung’un yeni gözbebeği Galaxy S8, her özelliği ile merak konusu olmuştu. Söz konusu Samsung gibi bir dev ve onun yeni amiral gemisi olunca heyecanlamamak elde değil. Daha önce Galaxy S8 ve S8 Plus'ın pil kapasiteleri Evan Blass tarafından, sırasıyla 3000 mAH ve 3500 mAH olacağı söyleniyordu.

Bunun yanı sıra şuana kadar gelen bilgilere göre Galaxy S8 'in 5.8 inçlik ekrana S8 Plus'ın ise 6.2 inçlik ekran ile geleceği iddia ediliyordu. Aynı zamanda cihazların daha ince çerçevelere sahip olacağı ve S7 Edge'e daha küçük yapıya sahip olacağı yönünde bilgiler gelmişti. Bu özelliklerini baz aldığımızda benzer bir batarya oranı ile gelmesi olası görünüyordu.

Bununla birlikte yeni bir raporda yer alan bilgilere göre Samsung’un pil tedarikçisinin yol haritasında, benzer boyutlara sahip fakat 3250 mAH ve 3750 mAH kapasiteli piller olacağı böylelikle gün yüzüne çıkmış oldu. Kaynağa göre, bu iki ünitenin gelecek her iki modelde de olacağını iddia ederken, Samsung’un anlık bir karar ile tamamen bir değişiklik yapabileceğini de sözlerine ekledi.

Hatırlayacağınız üzere firmayı oldukça zedeleyen akıllı telefonu Galaxy Note 7, başa bela olmaya devam ediyordu. Aynı sorunları yaşamamak adına büyük bir titizlik ile çalışmaya devam ediyor. Bu yüzden Galaxy S8 ve S8 Plus'ta herhangi bir pil sorunu yaşamak için muhafazakar olacak. Ayrıca, Galaxy S8 tasarruf sağlayan 10 nm yonga seti ve umarız daha az güç tüketen ekran ile gelecek. Pil kapasitesini arttırmak yerine tasarruf sağlayan bileşenler kullanmak, pil ömrünü daha çok arttırabilir.

Kullanıcı yorumları

Cevap yaz

Üye profil resmi