"iyi.net" fiyat karşılaştırma …

Beren Saat, Netflix dizisi ne zaman yayınlanacak?

Sedat|17 Ocak 2019 0 yorum Süre: 2 dakika

Geçtiğimiz günlerde Netflix Türkiye The Protector (Hakan: Muhafız) dışında yeni bir Türk dizisinin müjdeledi. 





Netflix dizi alışkanlıklarını değiştirmeye devam ediyor. Türk dizilerine önem verdiklerini belirten Netflix Hakan: Muhafız dizisinden sonra yeni bir diziyle ilgili ipucu verdi. Uzun zamandır televizyon ekranlarında olmayan Beren Saat'in başrolünde oynayacağı yerli Netflix dizisi ile ilgili önemli bilgiler verdi. 

Beren Saat'in yer aldığı bir tweet paylaşan Netflix Türkiye'de yayınlanacak dizinin yapımcılığını Hakan: Muhafız'ın yapımcılığını üstelenen 03 Medya'nın yapacağı bilgisine yer verildi. 

Beren Saat'in oynadığı dizinin konusunun ne olacağı da merak edilenler arasında oldu. Göbeklitepe'yi anlatacak olan yeni yerli Netflix dizisi ile beraber yeniden geniş kitlelere ulaşmayı hedefleyen 03 Medya yapım dizi için yoğun çaba sarf ediyor. 

Göbeklitepe neresi?
Şanlıurfa'ya bağlı Örencik köyü civarında Tek Tek Dağları'nın yanıbaşında olan Göbeklitepe millattan önce 10 binli yıllarda inşaatını tamamlandı. Diziye konu olan Göbeklitepe, Mısır piramitlerinden 7 bin 500 yıl önce inşa edildi. 

Tarih açısından önemli yerlerden biri olan Göbeklitepe farklı dinlere de kucak açmış. Tarihte ilk ibadet merkezi olarak da biliniyor. Böylesi bir yeri konu alan ve çekilecek olan dizinin fantastik olacağını düşünüyoruz. Dizinin henüz ne zaman yayınlanacağı hakkında bilgiye sahip olunca burada sizlerle paylaşacağız.

Peki sizce Netflix Türkiye dizilerinde başarılı bir yol çizebilecek mi?

Kullanıcı yorumları

Cevap yaz

Üye profil resmi