"iyi.net" fiyat karşılaştırma …

Apple, iPhone 12 Pro taleplerine yetişmeye çalışıyor!

Sedat|20 Ocak 2021 0 yorum Süre: 2 dakika

Apple, talepleri karşılamak için iPhone 12 mini'den iPhone 12 Pro'ya bazı üretimleri değiştiriyor. 





PED30 tarafından görülen yeni Morgan Stanley yatırım notuna göre, Apple'ın iPhone 12 Pro için daha fazla üretim kapasitesi oluşturmak için iPhone 12 mini'nin üretimini iki milyon adet azalttığı bildirildi. iPhone 12 serisinin satışlarının beklenenden daha yüksek olduğunu  mini satışların ise özellikle hayal kırıklığı yarattığını doğruluyor. Apple'ın  Pro'ya olan talebi karşılamak için mücadele ettiği belirtiliyor. 

Apple'ın daha popüler olan ‌iPhone 12 Pro‌ için daha fazla üretim yapılması için kolları sıvadığı belirtildi.  Apple, teslimat sürelerini kısa tutmak için elinden geleni yapmaya çalışıyor. 

‌iPhone 12 Pro‌ teslimat süreleri, son 4 yılda 10 günde piyasaya sürülen tüm modellerin çok ötesine uzadı. Rapor, iPhone 12 mini‌'nin lansman döneminde toplam iPhone 12‌‌ satışlarının sadece yüzde altısını yakalayarak, cansız satışlardan muzdarip olduğu yönündeki önceki analizleri destekliyor.

Pro olmayan ‌iPhone 12‌ modellerinin Çin'de ABD'den daha iyi performans gösterdiğini belirtti. Çin'de ‌iPhone 12‌'nin 18 ayın en yüksek seviyesi olan yüzde 20,3'lük pazar payı elde ettiğini ortaya koydu.

Peki siz iPhone 12 Pro mu yoksa iPhone 12 Mini modelini mi tercih edersiniz?

Kullanıcı yorumları

Cevap yaz

Üye profil resmi