"iyi.net" fiyat karşılaştırma …

1 Milyon Kullanıcı Yenilenen Note 7'siyle Buluştu!

Sedat|30 Eylül 2016 0 yorum Süre: 2 dakika

Samsung'un geçtiğimiz haftalardan itibaren başlayan Galaxy Note 7 modeli yeni ve güvenilir şekliyle sizlerle buluşuyor.





Samsung'un Galaxy Note 7'deki yaşanan sıkıntılarının ardından nihayet yüzü güldü. Kullanıcıların korkmadan güvenli bir şekilde kullacağı Note 7'lere geçiş yapanların 1 milyon kişi olduğu açıklandı.Firma daha öncesinde geri çağırma duyurusunu 2 Eylül'de gerçekleştirmişti. Bundan dolayı geçen süre zarfında Samsung Galaxy Note 7'lere sürekli olarak uyarılar göstermeye başlamıştı. 
 
 Kullanıcıların cihazları geri getirmelerini istediği yönde mesajlar göndermişti. Üst üste gelen patlama haberlerine eklenen ve en son olarak Çin'de yaşanan patlama ile ilgili inceleme yapan Samsung , farklı bir pil kullanımının var olduğunu tespit ederek patlamanın ondan kaynaklandığını belirtmişti. Her ne kadar pil sorunundan etkilenmeyen bir Samsung olsa da isim olarak zarar gördüğünden dolayı, Çin'in ilk beş üreticisi olmaktan çıktı.

1 milyon kullanıcı ile buluşan Galaxy Note 7'lerin, kullanıcılara \% 90'ının para iadesi yerine yeni Note 7'e sahip olma isteğini göz önünde bulundurarak dağıtıma başladı. Fakat firmanın 1,25 milyon telefonu daha değiştirmesi gerekiyor.  Değişim sağlandığı takdirde Samsung, yeni Galaxy Note 7'ler için mağazalara yönlendirmeler de bulunacak. Geri çağrıların Ekim başlarında tamamlanıp  telefonun Ekim sonundan önce yeniden satışa sunulması bekleniyor. Avrupa için Samsung'un planladığı tarih, 28 Ekim iken ABD için beklenen tarih, 21 Ekim olarak belirtildi.

Kullanıcı yorumları

Cevap yaz

Üye profil resmi