"iyi.net" fiyat karşılaştırma …
Video Kamera Forumu (toplam 6 konu)

Gökçe Keçili

Video Kamera Tavsiyesi?

Gökçe Keçili - 9 Ağustos 2013 15:49

Çektiğim videoyu doğrudan youtubedaki kanalımda paylaşabileceğim veya facebookta paylaşabileceğim bir video kamera almak istiyorum. Direkt sosyal medyada paylaşmak istiyorum. PCye atıp oradan yüklemek istemiyorum. Bir de veri aktarma hızı nasıl olur bilemiyorum. Hızlı olması tercihimdir tabi ki. Fiyatı en fazla 600tlye kadar olan HD bir makine bulabilir miyim.? Marka olarak Sony tercihimdir. Canon da iyiyse olabilir. Samsung kesinlikle istemiyorum. Şimdiden teşekkürler
  • Kerem Polatkan

    Kerem Polatkan - 10 Ağustos 2013 16:32

    Söylediğin gibi direkt olarak youtube a video upload yapabilen bir fotoğraf makinesi sanırım sadece samsung un galaxy foto makinelerinde vardır. Onların da fiyatları 600tl değildir. Zaten istemiyorum demişsin. Bence kamera olarak almaktansa wifi özelliği olan bir fotoğraf makinesi alıp en azından bilgisayarına hızlı bir şekilde çektiğin fotoğrafları atabilirsin sonra yine bilgisayardan youtube a upload edersin çektiğin videoları. Bence Sony HX30 alınabilir bir fotoğraf makinesi. Eğer ben sadece el kamerası istiyorum diyorsan yine Sony'nin Bloggie serisi var onlar da tavsiye edilen ürünler. Bana sorarsan Samsung düşünmelisin. Samsung'un smart fotoğraf makinesi serisi çok hoş özelliklere sahip. Android olan bile var. Bütçeni biraz aşıyor ama haliyle.
    Cevap ver00
  • Turgut Eşili

    Turgut Eşili - 11 Ağustos 2013 22:41

    bence vdeo kameraya gerek yok :) kamerası güzel hd video çekebilen bir android telefon al direkt youtubeda facebookta instagramda nerde istersen paylaş. Ama android telefonların da kamerası güzel olanlar bütçeni aşar.
    Cevap ver00
  • Brindis18

    Brindis18 - 12 Ağustos 2013 14:42

    Cevap ver00
Bu konuyla ilgili yazacak birşeyleriniz mi var?