"iyi.net" fiyat karşılaştırma …
Cep Telefonu Forumu (toplam 855 konu)

Montezooma

Nexus 6 çıkınca almaya değer mi sizce?

Montezooma - 21 Ekim 2014 11:48

Arkadaşlar şu an LG Nexus 4 kullanıyorum. Telefondan batarya ömrü haricinde çok memnunum. Nexus serisini çok beğenen biri olarak Nexus kullanmaya devam etmek istiyorum. Nexus 4 hala işimi çok rahat gördüğü için Nexus 5 almadım haliyle ve şimdi Nexus 6 haberleri çıkmaya başladı. Ancak kafamda şöyle bir soru da yok değil. Nexus 6 yı Motorola firması yapacak. Biliyorsunuz Motorola'yı Google satın almıştı daha sonra Lenovo'ya sattı. Lenovo da oldukça ciddi bakıyor bu telefon işlerine ve ben yavaş yavaş pazarda ciddi söz sahibi olacağını düşünüyorum. Ancak yine de ben LG'nin yaptığı Nexusları beğenmiştim. Motorola ya pek ısınamadım oldum olası. Birinci konu bu kafamı karıştıran. Diğer konu da ekranı çok büyük ben büyük ihtimalle bu kadar büyük ekranlı telefon kullanmam. Bunun yerine standart bir telefon + ipad mini düşünüyorum. O yüzden bu telefona ne kadar ihtiyacım var onu sormam lazım kendime. Bir de bu Nexus 6 büyük ihtimalle son Nexus telefon olacak. Bundan sonra Google ın Silver programı adını verdiği yeni nesil bir seri gelecek. Onun çok daha farklı olacağı söyleniyor. Onu beklemek daha mı mantıklı olur. Çok soru sordum ama yardımcı olursanız sevinirim gerçekten. İyi günler.
  • Koray Koçer

    Koray Koçer - 21 Ekim 2014 12:49

    Nexus 6 Büyük telefon olabilir ama sistem özelliklerine bakacak olursak Note 4 iPhone 6 Plus'a rakip olabilecek pontansiyele sahip bir telefon büyüklüğü pek sıkıntı değil bence iphone 6 plus 5.5 nexus yaklaşık 6 inç ama pek bir fark yok yorumumun sonuna bir resim linki atacağım zaten oradanda anlarsın yani pek çok farkı yok.Kalite farkından bişey diyemeyeceğim, Android silver programınada bence çok güvenme yani üreticiler bu programı pek beğenmemiş belki böyle bir seriye başlanılmaz belli olmaz yani bunu ileride göreceğiz.Link " http://i.hizliresim.com/PEzY5b.png "
    Cevap ver00
    • Montezooma

      Montezooma - 21 Ekim 2014 12:55

      6 inç fazla büyük gibi ama bakalım. Hem bunun fiyatı da diğer Nexuslara göre fazla olur gibi. Özellik olarak çok iyi çünkü. Gerçi Motorola fiyatları aşırı pahalı olmaz ama görelim bakalım fiyatı ne kadar olacak. Çok teşekkürler hocam.
      Cevap ver00
    • Kenan Komutan

      Kenan Komutan - 21 Ekim 2014 13:05

      Hocam bana sorarsan fiyatı fazla olur. 6 inç ekran müthiş bir çözünürlük harika özellikler ve Nexus 6 Türkye'ye gelse gelse 1800-2200 arası gelir bence. Son Nexus serisi olma ihtimali yüksek söylenildiği gibi. Bu sorun olur mu bence olmaz. Güncellemeleri yine her zaman alır. Batarya olayı önemli bence. Bataryasını canavar gibi yaparlarsa güzel olur. Daha çok erken bence. Mesela Bence Nexus 5 alınacağı zaman piyasada olan LG G2 çok daha iyi bir seçenekti. Nexus 6 da da böyle bir şey olur. Özellikle LG yine fiyat performans telefonu çıkarır o dönemde. Nexus 6 ya direkt rakip olarak.
      Cevap ver00
Bu konuyla ilgili yazacak birşeyleriniz mi var?