"iyi.net" fiyat karşılaştırma …
Cep Telefonu Forumu (toplam 855 konu)

Nihat

General Mobile Discovery nasıldır?

Nihat - 3 Temmuz 2013 16:40

özelliklerine bakıyorum en az 700-800tl olur diyebileceğim bu ürün şu an 550-600 arasında satılıyor. marka olarak sevmediğim bir marka general mobile ancak bu özelliklere bu ürün iyi gibi. sonuçta android telefon. ayrıca çok fazla talep görüyormuş. çok da iyi yorumlar okudum. kullanan arkadaşlar var burda onlar birkaç cümle bir şey yazabilir mi? inceleme yapmışlar gerçi hepsini okudum ama sormam gereken bir iki nokta var özellikle..

1-Dışarıda güneş ışığı altında ekran iyi gözüküyor mu?
2-Kılıf vs gibi aksesuarları nereden nasıl temin edebiliriz? aylarca kılıfsız kullanmak istemem.

Performans konusunda neredeyse aklımda soru işareti kalmadı günlerdir araştırıyorum. Buradaki arkadaşlar da gayet iyi açıklamışlar ürünü bu iki soruma da cevap bulabilirsem almayı düşünüyorum bu telefonu.
  • Phantom

    Phantom - 3 Temmuz 2013 17:26

    Performans konusunda aklında hiçbir soru işareti kalmasın zaten, fiyatına göre böyle performans başka hiçbir telefonda bulamazsın. Fiyatı gerçekten şaşırtıcı Casper'ın da VIA modellerinde aynı pazarlama stratejisini uygulamaları gerekirdi. Ama General Mobile iyidir, markadan da çok fazla şikayet olmaz bi Samsung veya iPhone hakkında daha çok şikayet gelir :) Sorularına gelince.
    1- Dışarda ekran parlıyor, bu ne yazık ki her telefonun bir sorunu. Kindle gibi kitap okuyucularında kullandıkları malzemeden bu ekranları yapmadıkları sürece parlamaya da devam edecektir. Güneşte ekran karardığı için görmesi biraz sorunlu her ne kadar belli belirsiz bir şeyleri görsende. Ama bu yine söyliyim normal bir şey.
    2- Telefon çok yeni olduğu için kılıf pek bulunamıyor ben de birçok siteyi takip ediyorum ama hala kılıf gelmemiş. S4'te çıktığında gelen kılıflar berbattı ve sadece 2-3 modeldi ama şimdi birçok kılıf modeli var. Bu konuda biraz sabırlı olup beklemek gerekiyor sanırsam ben şu an kılıfsız kullanıyorum.
    Telefonu alırsan senden de bir inceleme bekliyoruz arkadaşım :) Şimdiden hayırlı olsun.
    Cevap ver92
  • Vindomer

    Vindomer - 9 Aralık 2013 21:26

    Ben gördüm bir arkadaşımda beğenmedim pek. Sönük bir telefon.
    Cevap ver01
Bu konuyla ilgili yazacak birşeyleriniz mi var?