"iyi.net" fiyat karşılaştırma …
Cep Telefonu Forumu (toplam 855 konu)

Erdem Köse

Bağımlılık edici android oyunları aramaktayım, yardım?

Erdem Köse - 7 Haziran 2013 10:52

Herkese selamlar, HTC One için telefonu elimden 1 saniye dahi olsa bırakmamı engelleyici bağımlılık yapan oyunlar istiyorum. Ders araları olsun yolculuk esnasında olsun zamanın nasıl akıp gittiğini unutturan android oyunları tavsiye edebilir misiniz lütfen? Angry Birds gibi oyun tavsiyeleri ile gelmezseniz sevinirim, biraz sıkıcı buluyorum onu. Aksiyon dolu oyunlara açığım. Birde en önemlisi bu oyunlar mümkünse bedava olsun, oyunlara para veremicem :P
  • Nadi Timur

    Nadi Timur - 7 Haziran 2013 11:27

    Selam,

    Benim son dönem hastası olduğum oyun ''blip blup'' . Senin ne tarz oyunlardan hoşlandığını blmiyorum, aslında ona göre yorum yapmak daha doğru olabilir... Blip blup dediğim oyun aslında bir zeka oyunu ama aşırı bağımlılık yapıyor. ve beleş :D
    Cevap ver1118
    • Erdem Köse

      Erdem Köse - 7 Haziran 2013 13:50

      Aksiyon tarzı bir şey istiyorum. Oyunu biraz inceledim, sessiz sakin ortamda kafa yorarak oynanacak bir şeye benziyor. Ders aralarında veya yolculuklarda gürültülü bir ortamda oynanacak bir oyun değil gibi, sonuçta öyle ortamlarda insan kolay kolay odaklanamaz. Ama evde falan oynamak için deneyebileceğim bir oyun. Tavsiye için teşekkürler.
      Cevap ver2325
  • Lenor

    Lenor - 7 Haziran 2013 11:41

    1 haftadır tamamen bağımlı olduğum bir oyun var: Samurai vs Zombies Defense 2 veya kısa adıyla SVZ Defense 2. Tower defense oyunu ama aksiyon da var içinde zombie falan kesiyosun sonuçta :) İnanılmaz derecede eğlenceli bir oyun, multiplayerı bile var. Metroda durağımı kaçırmamak için oynamayı birkaç durak öncesi bıraktığım bir oyun, yani zamanı nasıl geçirdiğini sen düşün artık :)
    Cevap ver1431
  • Kerem

    Kerem - 7 Haziran 2013 12:07

    Dead Trigger diyorum başka bir şey demiyorum. Call of Duty: Zombies oynuyor gibi hissedersin kendini. En iyi grafiklere sahip android oyunu seçildi bu sene ki gerçekten öyle. Ve oyun bedava :) En güzel özelliği ise ilerlemek için illede gerçek para vermek zorunda değilsin bence harika bir şey bu. Çünkü birçok oyunda gerçekten ilerlemek istiyorsan parayla bir şeyleri satın almaya mecbur kalıyorsun ama Dead Trigger'da öyle değil. Evet parayla satın alabileceğin birçok update var ama onları da almadan hayli hayli ilerleyebiliyorsun. Arena özelliğinin olmasıda çok güzel bence. Wave wave zombie geliyor ve bunları kesiyorsun. Wavelere göre de puan ve para alıyorsun. Oyun FPS Shooter tarzı bir oyun kesinlikle çok beğenirsin. Çeşit çeşit zombie oluşu da güzel olmuş. Görevler bile hoş resmen hikaye yazmışlar. Görev çeşitliliği de var, yakıt yemek bul, şu kadar zombie öldür, kurtulanları koru gibi birçok görev bulunuyor. Zombieleri öldürmek için kullanabileceğin birçok silah da mevcut. Benim favorim testere :) ama shotgunlar da çok etkili. Dead Trigger 2 de çıkacak tam zamanını bilemiyorum hatta Nvidia Tegra 4 teknolojisini kullanmışlar, inanılmaz harika görünüyor. E3'te bile tanıtacaklar o oyunu. Yapımcısı ise Madfinger, en güzel grafikli bedava oyunları yapıyorlar gerçekten. Shadowgun: DeadZone oyununu da kesinlikle öneririm o da FPS tarzı ve yapımcısı yine Madfinger :)
    Cevap ver2017
    • Erdem Köse

      Erdem Köse - 7 Haziran 2013 13:56

      Bu oyun gerçekten ilgimi çekti. Bu kadar güzel grafikli oyunların androidde bile olacabileceğini pek düşünmemiştim. 2'si ise tamamen muhteşem olmuş bekleyeceğim artık çıkmasını. Tavsiye için teşekkürler, hemen bu oyunu indiriyim.
      Cevap ver817
    • Orkun

      Orkun - 7 Haziran 2013 14:48

      Shadowgun'ın multiplayer'ı çok sağlam.
      Cevap ver924
  • Arda Tez

    Arda Tez - 7 Haziran 2013 13:46

    Temple Run'a benzer bir oyun var Subway Surfers diye hatta bedava oyunlarda şu an birinci sırada bir oyun. Grafikleri sevimli ve oynanış bana göre Temple Run'dan daha güzel. Telefonunu sağa sola yatırman gerekmiyor tamamen her şeyi dokunmatik ekrandan yapıyorsun. Kaykayla falan da gidebiliyorsun, farklı karakterler seçip bu karakterlere kostümler bile alabiliyorsun. Denemeni tavsiye ederim.
    Cevap ver16102
  • Erdem Köse

    Erdem Köse - 7 Haziran 2013 13:57

    Herkese tavsiyelerinden dolayı çok teşekkürler. Hepinizin önerdiği oyunları teker teker inceleyeceğim ve deneyeceğim. Daha başka öneriler olursa onları da merakla bekliyorum.
    Cevap ver1750
  • Orkun

    Orkun - 7 Haziran 2013 14:02

    Aksiyon oyunlarına dediğin gibi açıksan Dragon Slayer'ı dene. Büyücülerle ejderhaları öldürüyorsun grafikleri android cihazlar için çok çok iyi diyebilirim. Oynanış süper ama biraz reflexlerinin kuvvetli olması gerekiyor, 1-2 saniye uyuklarsan ölebilirsin :p
    Cevap ver638
    • Lenor

      Lenor - 10 Haziran 2013 17:38

      Grafikleri güzel o oyunun ama tam beğenmedim. Kaydetmiyor oyunu sanki anlamadım gitti. İlk oynadığımda 3 ejderha falan öldürdüm, sonra tekrar oynamak istediğimde daha önce öldürdüğüm o 3 ejderhayı yine öldürdüm sıkıldım bıraktım son kez tekrar oyniyim dedim yine o ilk baştaki 3 ejderha çıktı fenalık geldi bana yani. Kaydediversin bir ejderha öldürdükten sonra...
      Cevap ver529
    • Ümit Can Gvrn

      Ümit Can Gvrn - 17 Kasım 2013 20:02

      oyunun 3 tarzı var hangisi daha iyi
      Cevap ver734
  • Sertaç Yar

    Sertaç Yar - 19 Haziran 2013 16:37

    Blood and Glory çok güzel Spartacus'un oyununu yapmışlar sanki bi gladyatörü oynuyorsun arenalarda turnuva turnuva dövüşüyorsun her turnuvada 5 dövüş var ve bu 5 dövüşü de ilk roundda ölmeden tamamlarsan bonus para ve xp veriyor. Son açtığın turnuvalar zor gelirse daha önce tamamladığın turnuvalara dönüp savaşlar kazanarak para biriktirip eşyalar alabilirsin bu açıdan da çok iyi aslında. Oyunda birkaç şeye dikkat etmen gerekiyor kontrolleri bir hayli basit normalde karakterin hep bi yerde duruyor sen sadece block etmek için sağa sola basıyorsun ekranında, yeterince block edince senin saldırma zamanın geliyor ve yine dokunmatik ekrandan sanki kilidi açıyormuş gibi parmağını seri bir şekilde sürerek saldırıyorsun. Grafikleri hoş bir oyun ve çeşitli rakipler var. 2 kılıçlıdan tut tek kılıçlı ve kalkandan sopa kullananlara kadar çeşitli rakipler var. Ve birçoğu farklı saldırıyor bunları biraz çözünce çok kolaylaşıyor oyun ama ilk başta çözmek zor olabiliyor örneğin bi sopa kullanan rakip var sopayı yere bırakıyor ve birden tekme atıyor zamanlama çok önemli ve tekmeyi ilk görünce şaşırdım çünkü daha önceki rakiplerin hiçbiri yapmamıştı yani önemli olan çeşitlilik bol oyunda bence seve seve oynarsın.
    Cevap ver1417
    • Erdem Köse

      Erdem Köse - 21 Haziran 2013 10:46

      Çok teşekkürler Sertaç oyunu dün indirdim ve biraz oynama fırsatı buldum. Gerçekten çok güzel. Animasyonlarını da çok beğendim ama daha fazla armor tarzı şeyler olmalıydı sanki biraz yetersiz geldi bana hem çok pahalılar.
      Cevap ver624
  • Brindis18

    Brindis18 - 5 Ağustos 2013 19:30

    Bana da oyun tavsiyesi verir misin ? Yalnız ben aksiyonlu oyun istemem :) Mesela Hugo oynuyorum, super mario seviyorum o tarz :D karanlık olmasın renkli olsun :) oyun kriterlerim bile saçma gelebilir ama zevkim böyle :P
    Cevap ver934
    • Serkan Demir

      Serkan Demir - 17 Ağustos 2013 10:46

      Cut the Rope bence çok sevimli hem de insanın düşünme kapasitesini geliştirdiğini düşünüyorum. Beslememiz gereken yaratık çok sevimli ve şapır şupur yemesi görülmeye değer. Oyundaki amaç iplere bağlı olan yemekleri yaratığımıza yedirmek. Tabiiki çeşitli yollar var bunu yapabilmek için. Bence denemeye değer, oyunun bedava versiyonu da var hatta 3 ayri çeşidi de var. Hepsinde farklı farklı stratejiler uygulaman gerekiyor.
      https://play.google.com/store/apps/details?id=com.zeptolab.ctr.ads&hl=tr
      Cevap ver1119
  • Meireles

    Meireles - 2 Eylül 2013 15:14

    Hiç mi adam gibi futbol menejerlik oyunu yok bu androidlerde? hastasıyım bu oyunların. FM'nin android sürümü olsa yok satar.
    Cevap ver719
  • A Li Tasbas

    A Li Tasbas - 15 Kasım 2013 18:13

    En mukemmel iki oyun bence dead trigger 1 ve 2 most wanted ve gti vice cty bunlar mukemmel surekli oynuyorum.... Ozellikle dead triggger 2 mukemmell ve zor...
    Cevap ver413
  • yavuz

    yavuz - 16 Kasım 2013 11:50

    Plants vs Zombies 2! Tower defense oyunlarının babasıdır.
    Cevap ver1416
  • CaNDoRa

    CaNDoRa - 18 Kasım 2013 10:07

    Google Ingress diye bir oyun çıkarmış çok muhabbeti haberleri döndü nette oynayıp deneyen var mı nasıldır?
    Cevap ver210
  • Gökdeniz Bakar

    Gökdeniz Bakar - 18 Kasım 2013 17:38

    Cut the Rope 2 geliyormuş :D
    Cevap ver314
  • Ümit Can Gvrn

    Ümit Can Gvrn - 24 Kasım 2013 18:26

    başka tavsiyesi olan varmı?
    Cevap ver213
  • Lenor

    Lenor - 25 Kasım 2013 08:56

    En son Royal Revolt'u indirdim baya bi hosuma gitti. Clash of Clans'i de indirdim ama henuz deneme firsati yakalayamadim ama hos gorunuyor.
    Cevap ver214
  • Mustafa Akın Yazıcılar

    Mustafa Akın Yazıcılar - 22 Aralık 2013 19:12

    NEW STAR SOCCER sevgili kardeşlerim, bağımlılık ötesi bağımlılık yapan bir oyun. Ömrünüzün sonuna kadar bana teşekkür edeceksiniz, sevgiler
    Cevap ver1335
  • Ray Miller

    Ray Miller - 24 Aralık 2013 07:34

    Google Store'daki ücretsiz oyunların hemen hemen hepsini indirip denemişimdir. (500den fazla) Bir oyundan çok çabuk sıkılan biri olduğum için klasik oyunlardan pek haz etmem. Burda biraz farklı tip oyunlardan bahsetmeye çalışacağım. Aralarından en iyilerini sizler için derledim.

    1) Kule Defans oyunu olarak "Castle Defense" (Bağımlılık derecesi 1 hafta)
    ****4 Yıldız
    2) Elmas kırma oyunlarında "Jewels Star" iyi. (Bağımlılık derecesi 2 gün)
    *** 3 Yıldız
    3) 2D İlerlemeli oyun olarak "BADLAND" .... Tabi Limbo'nun yanından bile geçemez... Badland (bağımlılık derecesi 2 gün)
    ** 2 yıldız
    4) Balık oyunlarında bir devrim yaratan "Hungry Shark Evolution"ı anmadan olmaz. Bazen grafikten ötürü oyundan atıyor ama hastalık yapan bir oyun olduğuna eminim. (Bağımlılık derecesi 2 hafta)
    ***** 5 Yıldız
    5) Çiz Anlat Tarzı oyun Sevenler için "SketchIt".... (WI-FI şart) ( Bağımlılık Derecesi 3 hafta)
    **** 5 Yıldız
    ----------------------
    Özel Seçim:

    Yok ben illa bağımlılık yapacak beni hasta edecek günlerce uyutmayacak bi oyun arıyorum diyosan o zaman "Castle Clash" dene. 1 aydır oynuyorum bırakamadım bi türlü. Tabi bunu oynamak için WI-FI şart. (Bağımlılık derecesi tahminen 2 ay+)
    ****** 7 Yıldız
    -----------------------
    Ek Oyun
    Bağımlılığı bir kenara bırakırsak, oynanış olarak her ne kadar çok zevkli olmasa da Komik olması, özgün olması ve kültürümüzden çok şey taşıması anlamında bir Türk Oyunu olan "Dolmuş Driver"'dan bahsetmeden olmaz. İçinde geçen Dolmuş Muhabbetleri insanı yaran cinsten. Bağımlılık yapmıyor ama güldürüyor :D
    Cevap ver1713
  • efe yıldız

    efe yıldız - 6 Ocak 2014 15:38

    Cevap ver520
    • Abdullah Birisi

      Abdullah Birisi - 17 Temmuz 2018 18:40

      beş para etmez. hiç bir oyun indirilemiyor. Sakın girmeyin.
      Cevap ver00
  • Özer

    Özer - 14 Ocak 2014 19:19

    Dead Trigger
    Clash Of Clans
    Modern Combat 4

    Biraz kişisel oldu ama güzel oyunlar :)
    Cevap ver159
  • Hakan Gokce

    Hakan Gokce - 2 Haziran 2014 09:55

    Beyler rica etsem banada ilerlemeli eternity warriors3 gibi oyunlar onerirmisiniz
    Cevap ver16
  • burak türkel

    burak türkel - 8 Haziran 2014 08:00

    Selam beyler benim size önerim. DEAD TRİGGER 2 ya da MAX PAYNE 2 bu Dediklerimi cepte net sayfasından indirebilirsini ücretsiz şekilde
    Cevap ver15
  • Oğuz Makascı

    Oğuz Makascı - 17 Haziran 2014 18:47

    İnternetin varsa clash of clans
    Cevap ver125
  • Anneli Kaarl

    Anneli Kaarl - 23 Haziran 2014 17:06

    Cevap ver27
  • ilyascan

    ilyascan - 1 Ağustos 2014 17:01

    mobogenie indir kendi web sayfasından bütün uygulamalar ücretsiz ordan gta 3 yaz kesinlikle baımlılık yapıcı her telefonda olması gereken uygulama yani tavsiye ederim virus sıfır karpesky ile taranıyor
    Cevap ver18
  • Digital Makarna

    Digital Makarna - 4 Ekim 2014 22:08

    Cevap ver03
  • Gül

    Gül - 8 Ekim 2014 14:46

    Online oyun istersen Clash of Clans, Castel Clash ve Dungeon Hunter 4 oyunu var tavsiye ediyorum yani bu oyunları.
    Cevap ver73
    • Furkan Keren

      Furkan Keren - 22 Ekim 2014 13:13

      Bende Clash of Clans oynuyorum çok keyifli bir oyun hele ki arkadaşlarınız ile oynuyorsanız :)
      Cevap ver43
  • Cem Apakgün

    Cem Apakgün - 13 Kasım 2014 10:27

    www.tabletmecmua.com web sitesini takip etmeni öneririm. farklı oyunları her gün paylaşıyorlar.
    Cevap ver25
  • batuhan

    batuhan - 22 Kasım 2014 12:17

    ARMA TACTICAL ADLI BIR OYUN VAR ASKERI AFGANISTANDASIN 4 KISILIK EKIBIN VAR BOYUTU 134MB HEM PARALISI VAR HEM DEMOSU UCRETSIZI OYUNUN EGITIM YERINI GECMESI ZOR HATTA IMKANSIZ AMA BEN SANA BIR LINK ATICAM ORDAN IZLE O SEKILDE YAP: : http://www.youtube.com/watch?v=4FyUMNTIc08: KOLAY GELSIN :)
    Cevap ver14
  • Çağrı Ceylan

    Çağrı Ceylan - 14 Şubat 2015 21:23

    Swordigob dene derim konu eski ama sen genede bak bu oyunq
    Cevap ver11
  • mehmet

    mehmet - 27 Mart 2015 23:07

    bu aralar pyramid ve nextbox oynuyorum ücretsiz ;)
    Cevap ver02
  • Eren Küçükbaşlar

    Eren Küçükbaşlar - 28 Mart 2015 21:23

    Darkness reborn denemelisin bence ve modern combat 5 de bedava oldu onu da tavsiye ederim
    Cevap ver01
  • Osman Çokgezer

    Osman Çokgezer - 11 Nisan 2015 21:46

    Cevap ver35
  • Sfc Yasin Çeşmeci

    Sfc Yasin Çeşmeci - 31 Ağustos 2015 15:40

    Pixel gün 3d
    Ben bağımlıyım 3 ay
    Cevap ver02
  • Sefa Genç

    Sefa Genç - 18 Ekim 2015 21:47

    Cevap ver10
  • oyun

    oyun - 31 Ekim 2015 20:24

    clans of clans oyna bence ilerledikçe oynamak istiyeceksin bende bagımlılık yaptı sanada tavsiye ederim
    Cevap ver21
  • Damla Taşlı

    Damla Taşlı - 4 Ocak 2016 20:42

    Cevap ver20
  • Ramazan Bolukbası

    Ramazan Bolukbası - 7 Ocak 2016 15:38

    Cevap ver32
  • Müge Tasci

    Müge Tasci - 16 Ocak 2016 22:52

    Kesinlikle "Clash For Dawn" diyorum.
    Cevap ver21
  • adnan yutcu

    adnan yutcu - 16 Ocak 2016 22:59

    Clash for Dawn'ı dene hocam.. Başka hiç bir oyun aramazsın bir daha.
    Cevap ver12
  • Mesut Komiser

    Mesut Komiser - 17 Ocak 2016 21:15

    Tabii ki Clash for Dawn.
    Cevap ver11
  • Nazlı Aksevim

    Nazlı Aksevim - 31 Ocak 2016 09:17

    Cevap ver02
  • Samet Oruç

    Samet Oruç - 2 Şubat 2016 17:19

    Cevap ver01
  • Volkan Bakır

    Volkan Bakır - 5 Şubat 2016 23:51

    Herkeze merhaba benim sevdiğimnoyun tarzı ordunuz falan olacak onları savaşa soracaksınız gerçekçi olacak clash of clans gibi değil tavsiyeleriniz için teşekkür ederm
    Cevap ver11
  • ahmet

    ahmet - 26 Nisan 2016 09:01

    Cevap ver12
  • halit Bıyık

    halit Bıyık - 31 Ağustos 2016 16:32

    yorumları okuyunca cok sasırdım KAOS KILICI gibi mukemmel grafikli oyundan haberiniz yok sanırım android oyunların kralı diyebilirim metin 2 gibi bir oyunu telefondan oynuyorsunuz.....
    Cevap ver01
  • Hakan Yiğit

    Hakan Yiğit - 2 Eylül 2016 00:56

    Cevap ver20
  • blackndark

    blackndark - 20 Temmuz 2017 17:05

    Cevap ver10
Bu konuyla ilgili yazacak birşeyleriniz mi var?