"iyi.net" fiyat karşılaştırma …
Cep Telefonu Forumu (toplam 855 konu)

ibo

Android için radyo ve müzik uygulamaları arıyorum

ibo - 19 Kasım 2013 15:33

Android için en iyi radyo ve müzik stream uygulamalarını önerir misiniz? Ücretsiz olursa iyi olur bazen albümdeki şarkılardan bıkıyorum youtube açtığımda ekran hep açık kaldığı için feci batarya yiyo. Şimdiden teşekkürler.
  • Erkan Eğilmez

    Erkan Eğilmez - 19 Kasım 2013 16:25

    ben de google play storedan ''music store'' diye bir uygulama indirdim arama butonundan şarkı adı sanatçı aranabiliyor. Dinle ve şarkıyı indir kısımları var. İnternet bağlantısı yokken çalışmıyor. Şarkıyı tam olarak yüklüyor (30 saniye sınırlaması yok bazı uygulamalarda olduğu gibi) fena uygulama değil ekran ışığını kapatınca da çalıyor yani tuş kilidine alsa bile.. fazla reklam çıkmıyor ama bazen donuyor nadir de olsa. başka daha kullanışlı uygulama varsa onu da denemek isterim
    Cevap ver00
  • Glenndale

    Glenndale - 20 Kasım 2013 11:11

    Spotify öneririm. iOS'ta kullanıyorum ama Android sürümü de var. Yalnız şöyle bir durum var aylık bedel ödemen gerekiyor kullanmak için. İlki 2 gün kullanması bedava tüm fonksiyonlarını o şekilde deneyebilirsin olurda çok beğenirsen üyelik alırsın (tabii istersen yani) Benim kullandığım en kaliteli uygulama o.
    Cevap ver02
    • kemal erbaş

      kemal erbaş - 20 Kasım 2013 15:27

      Spotify'i merak ediyorum ama 2 günlük denemeden sonra fonksiyonlarını sınırlı da olsa ücretsiz bir şekilde kullanmaya devam edebiliyor muyuz? Yoksa servis tamamen kullanılamaz mı oluyor?
      Cevap ver00
    • Glenndale

      Glenndale - 21 Kasım 2013 10:36

      Premium üyelikte senkronize ettiğiniz şarkıları internete bağlı kalmadan dinleyebiliyorsunuz fakat ücretsizde hep internette olmanız gerekiyor batarya ömrü için dost bir durum değil yani. En önemlisi de ücretsiz kullanıcılar aylık kotaları var şarkı dinlemek için tam olarak hatırlamıyorum rakamı yanlış bilgi vermek istemem ama sanırım 10 saatti aylık şarkı dinleme kotası. Tabii premium üyelikte bu sınırsız.
      Cevap ver00
  • kemal erbaş

    kemal erbaş - 20 Kasım 2013 15:27

    Pandora güzel bir ücretsiz radyo servisi.
    Cevap ver00
  • Erkan Eğilmez

    Erkan Eğilmez - 21 Kasım 2013 10:40

    bu arada music store uygulaması bende mevcut link verecektim ama bulamadım play storeda telefondan uygulamayı açtım puan ver dedim ggogle playe bağlandı ama bulunamadı diyor ama halen uygulama telefonda güncel.. anlamış değilim ben de başka uygulama indirdim torch music diye oturum açman gerekiyor kullanman için faceden de bağlanabiliyor
    Cevap ver00
    • görkem

      görkem - 21 Kasım 2013 17:41

      Torch music'i denedim sanırım Youtube'dan çekiyor şarkıları. Youtube'un kendisinden aratmayla pek bir farkı yok gibi. Ya da ben mi tam kullanmayı beceremedim bilmiyorum.
      Cevap ver00
    • Erkan Eğilmez

      Erkan Eğilmez - 22 Kasım 2013 11:11

      youtubeda açınca ekran ışığını kapatınca (tuş kilidi) şarkı duruyor çalmıyor ama burda şarkı çalmaya devam ediyor böylece batarya da çabuk bitmez belki.. bir de albüm albüm listelemişler düzenli yani. ben beğendm şimdilik daha iyi bir şey bulana kaadar kullanırım
      Cevap ver10
  • Lenor

    Lenor - 21 Kasım 2013 13:59

    Dün TuneIn Radio diye uygulama indirdim. Birçok ülkenin Türkiye de dahil radyo istasyonları var. Müzik türlerine göre de ayırmışlar bu radyoları. Benim hoşuma gitti ama çok batarya yediği için fazla kullanmak istemedim ama ilk izlenimlerim çok pozitif. Radyoyu isterseniz durdurabiliyorsunuz ve kaldığı yerden devam ettiriyorsunuz. Bir şarkıyı çok beğenirseniz o an çalan şarkı ismi de yazıyor.
    Cevap ver00
    • Erkan Eğilmez

      Erkan Eğilmez - 22 Kasım 2013 11:11

      deneyeceğim.. bugün de sportify uygulamasına baktım pcye tablete telefona indirilebiliyor kurcalayacağım biraz güzel gözüküyor
      Cevap ver00
  • Mehmet Akif Başpınar

    Mehmet Akif Başpınar - 30 Haziran 2015 00:39

    Cevap ver00
Bu konuyla ilgili yazacak birşeyleriniz mi var?