"iyi.net" fiyat karşılaştırma …

Takip et Karşılaştır

43%90

90
%93.9 bu ürünü tavsiye etti.

Ürün için fiyat bulunmadı.

LG G2 32GB kullanıyorum yaklaşık bir yıldır.Ürün çok hızlı şarj oluyor;1 saat 40 dakikada şarj oluyor.Rakibi s4 te bu durum 2,5 - 3 saati buluyodu.Kullanım süresi olarak da ortalama s4'ten %30 s5 ten %20 daha uzun pil ömrü sunuyor.G2'de S4 ve S5'teki gibi…

Muhammed İbrahim Alaydın Muhammed İbrahim Alaydın Tümünü oku

En faydalı olumlu yorum / Genel Görüş

aksesuar sıkıntı

Ergin Yılmaz Ergin Yılmaz Tümünü oku

En faydalı olumsuz yorum / Uygulama ve Aksesuar

Cngzskmn Cngzskmn oluşturuldu.Bu inceleme toplam 3885 defa görüntülendi.9iyimetre
KRİTERYORUMPUAN
GENEL GÖRÜŞÖzellikleri üst düzey olan sade bir telefon. Testlerde HTC One ve Galaxy S4'ten 1.5 kat daha fazla performansı var. Gram dedikleri olay 8mb olan ekran kartı için ayrılmış ram gibi bir şey ve telefonun hem kasmamasına hem de batarya ömrünü arttırmasına yarıyor. Ekranı harika gorilla glass 3 ekran 5.2 inç ve süper bir çözünürlüğü ve ppi değeri var. Pili 3000 mah olması lazım şarjı iyi gibi ancak pil sabit yani çıkaramıyorsunuz. Ses kalitesi olarak da çok iyi. mono hoparlöre sahip olması kötü keşke stereo olsaydı. Bunun haricinde tuhaf bir tarafı da açma kapama tuşu ve ses tuşları telefonun arkasında yer alıyor. Ben pek alışamadım ama bunu seven kişiler de olmuş. Donanım özelliklerine pek girmiyorum onu heryerden bulabilirsiniz. Ben çok memnunum telefondan. Lg iyi telefonlar üretmeye başladı. 9

Kullanıcı cevapları (Toplam 5 cevap)

  • Maranello - 23 Ocak 2014

    Merhaba. Şarjı nasıl gidiyor? Biraz zayıfmış o konuda öyle okumuştum. Güncelleme ile giderilecek diyorlar. Peki şu an nasıl gidiyor yani. Geceye kadar idare ediyor mu tam gün?
      Cevap ver  0     0
    Üye profil resmi
    • Cngzskmn - 24 Ocak 2014

      Merhaba şarjı benim ihtiyacıma göre iyi diyebilirim. Sabah ofiste şarj ediyorum diğer sabaha kadar dayanıyor. Yani bu devirde tüm telefonlar böyle. Dediğiniz olayı ben de okudum. Güncelleme ile biraz daha arttırılırsa süper olur. Zaten 3000 mah pil gayet iyi. Bu telefonu tavsiye ederim hocam gerçekten. Kolay kolay bu kadar arkasında durmam herhangi bir cihazı ama G2 gerçekten çok iyi bir telefon.
        Cevap ver  0     0
      Üye profil resmi
  • Enes Samanlı - 26 Ocak 2014

    pili çıkartman mümkün aslında ama bilmezsen telefona zararda verebilirsin!
    Burada ekran değişimi yapıyor ama bütün parçaları söküyor.
    http://www.youtube.com/watch?v=7IiqWDlefaI
      Cevap ver  0     0
    Üye profil resmi
  • Salih Nimet - 31 Ocak 2014

    Telefonu almayı düşünüyorum. Tek sorum olacak kamerası bir kompakt fotoğraf makinesi kadar iyi midir?
      Cevap ver  0     0
    Üye profil resmi
    • Cngzskmn - 7 Şubat 2014

      merhaba fazla giremedim şimdi gördüm mesajınızı. 200tl lik dandik fotoğraf makineleri kadar vardır bence kamera kalitesi. ancak abartmamak da gerek sonuçta bu bir telefon :)
        Cevap ver  0     0
      Üye profil resmi

Cevap yaz (5)

Üye profil resmi