"iyi.net" fiyat karşılaştırma …
Tablet Pc Forumu (toplam 54 konu)

karmin

Piranha veya Dark tabletler nasıldır?

karmin - 17 Aralık 2013 11:14

Tablet almak istiyorum android ama Samsung tabletleri pahalı geliyor bana 300-400 falan en ucuzları sanırsam o kadar vermek istemiyorum. En fazla 200 verebilirim ama o kadar da harcamak istemiyorum Piranha ve Dark tabletler baya ucuz duruyor ama performansları nasıldır ki? Aldığıma pişman olurmuyum beni idare eder mi?
  • Snoozy

    Snoozy - 21 Aralık 2013 12:12

    Dark marka tabletleri pek önermem. Bazı klavye tarzı bilgisayar kumandası gibi cihazları var onlar iyi ama tableti gözümü tutmadı. Aylarca deneme fırsatım olmadı ama tanıdıklarım kullanıyor onlarda nefret etmiyolar ama o kadar da memnun oldukları söylenemez. Piranha fena değildir. Samsung gibi marka bilinirliği olmayabilir ama fiyat açısından güzel özellikleri ve performansı var. Piranha veya Exper gibi markaların ucuz tablet modellerini seçebilirsiniz. Casper tabletlerinide önermem arkadaşım 2 ay kullandıktan sonra şarj probleminden ötürü servise vermek zorunda kaldı.
    Cevap ver00
  • Kerem Polatkan

    Kerem Polatkan - 23 Aralık 2013 13:06

    Merhaba. Sakın alma derim. 300tl ye ikinci el sıfır gibi Samsung galaxy tab 3 7 inçler var. Onlardan al. Çok pişman olursun. 200tl lik tablet markası ne olursa olsun memnun kalacağını sanmıyorum pek. Samsung ise gayet hoştu bence biraz kullanma fırsatım olmuştu. Dediğim gibi sıfır gibi ikinci el Samsung galaxy tab 3 7 inç bulmak mümkün. Zorlayıp sıfır da alabilirsin. Ya da Nexus 7 bak yine ikinci el. O daha iyi Samsungtan.
    Cevap ver10
  • Ufuk Ergin

    Ufuk Ergin - 28 Ocak 2014 16:35

    Almayın hocam şu markaları. Paranızı çöpe atmayın. Alın iyi bir markanın orta seviye bir ürününü geçin. Ucuz diye aldık yıllardır bu tarz markaları ne oldu çöp oldu. Canın sıkılınca satmaya kalksan bile alıcı bulamıyosun bulsan bile adam kötü marka kötü mal diye ölücü çıkıyor. Alırken kazanmak diye bir söylem vardır işte bu durumlar için geçerlidir.
    Cevap ver00
  • Mert Bozdogan

    Mert Bozdogan - 1 Şubat 2014 13:23

    200tl ye tablet almayın bence. ya da ikinci el daha iyi bir tablet bakın.
    Cevap ver00
Bu konuyla ilgili yazacak birşeyleriniz mi var?