"iyi.net" fiyat karşılaştırma …
Tablet Pc Forumu (toplam 54 konu)

Phantom

iPad Mini 2'ye Retina Display geliyor!

Phantom - 22 Ekim 2013 21:43

Apple'ın etkinliği az önce bitti arkadaşlar, açıkçası hiçbir sürpriz yoktu. iPad Mini 2 en son tanıtılan cihazdı ve Retina Display'in eklendiği anons edilince izleyiciler resmen alkışlara koptu. Baya bekleniliyormuş anlaşılan :D Neyse sonunda geldi. iPhone 5c deki renk seçenekleri yok parmak izi sensörü yok. 64-bit A7 çipi var M7 ile birlikte. Kamerası 5 megapiksel. 8'e çıkacak denilen söylentiler boşaymış yani. 2 tane mikrofon var. Yani hem arka kamerayla video çekerken hemde ön kamerayla görüşme yaparken veya Siri ile konuşurken ses daha iyi algılanabilecekmiş. Mimo bağlantısı sayesindede veri transferi 2 katına çıkacakmış alıp denemek lazım o kadar fark edeceğini sanmıyorum.
  • Kerem

    Kerem - 23 Ekim 2013 09:29

    iPad Air'dense asıl geliştirmeler Mini'ye yapılmış anlaşılan önceki mininin çözünürlüğü gerçekten korkunçtu. Retina ekran çok fark yaratıcak. iPad Air ile aynı özelliklerde ekranla birlikte. Sırf daha büyük ekran için Air'e 100 dolar daha fazla vermek saçma geliyor bana. İkisi arasında karar vermek zorunda kalsam Mini 2'yi alırdım..
    Cevap ver00
  • Glenndale

    Glenndale - 23 Ekim 2013 10:16

    iPad Mini 2'nin en son tanıtılan cihaz olması da zaten talebin ne kadar fazla olduğunu gösteriyor. En merakla beklenen cihazı bilerek en sona koymuşlar. Air'e gelen yeniliklerin (yenilik demek de zor) yetersizliğini düşünürsek illede tam boyutlarda tablet istemeyenler için Retina Ekranıyla yeni Mini çok iyi bi model olacak gibi görünüyor. Çıktığı zaman Mini 2'yi alacağım sanırım.
    Cevap ver00
  • serkay

    serkay - 24 Ekim 2013 09:16

    Fiyatı önceki Mini'den daha fazla olacakmış yani Retina ekranı isteyenler daha fazla bedel ödemek zorunda. Yeni macbooklar mac prolar falan önceki modellerinden 100-200 dolar daha ucuz ve iPad Air, 4.gen ile aynı fiyatta kalırken Mini'deki fiyat artışı her ne kadar ekran geliştirmesi sonucunda mantıklı da olsa biraz garip.
    Cevap ver00
  • Montezooma

    Montezooma - 24 Ekim 2013 18:08

    Eski mininin fiyatları düşer. Özellikle ikinci elde 400-450tl arasında gider diye tahmin ediyorum. Ucuz tablet arıyorsanız kesinlikle ipad mini alın temiz ikinci el. Gerçekten fiyatına göre çok çok iyi. Pili çok iyi dayanıyor. Ben belki mini 2 alırım satıp.
    Cevap ver00
  • kemal erbaş

    kemal erbaş - 31 Ekim 2013 12:27

    Türkiye'ye ne zaman gelir acaba? Çıkış tarihini bilen var mı? Gecikecek deniyor sanki. 21 Kasım'a sarkabilirmiş.
    Cevap ver00
Bu konuyla ilgili yazacak birşeyleriniz mi var?