"iyi.net" fiyat karşılaştırma …
Network, Ağ Forumu (toplam 41 konu)

Mustafa Demir

VPN Yazılımları

Mustafa Demir - 27 Mart 2014 15:34

Bir tane kaliteli ve sürekli kullanacağım VPN yazılımı almaya karar verdim. Tavsiyesi olan var mıdır?
  • Lenor

    Lenor - 27 Mart 2014 16:43

    Hotspot Shield'in ücretsiz sürümünü kullanıyorum, premium'un faydaları hakkında bir bilgim yok ama şu zamana kadar şahsen kullandığım en iyi VPN programı.
    Cevap ver10
  • Mustafa Demir

    Mustafa Demir - 28 Mart 2014 11:37

    Hotspot Shield'i bir arkadaşım da tavsiye etmişti ama reklam geliri için kullanıcıların loglarını sattıklarına dair kuvvetli bir söylenti var internet ortamında. Satsalar ne farkeder durumu var ama madem VPN kullanmaya karar verdim, hayatımda bir kez tam bireysellik istedim :)

    Bir de Youtube'u kapatmışlar bu arada. VPN şart oldu.
    Cevap ver00
  • Yiğit Semiz

    Yiğit Semiz - 31 Mart 2014 13:51

    Selamlar. PureVPN'i denediniz mi? Sansür olayları sonrası bize deneme süresi veriyorlar.
    Cevap ver00
  • Mustafa Demir

    Mustafa Demir - 1 Nisan 2014 11:14

    PureVPN'e tavsiyen üzerine baktım dostum ama deneme süresiyle ilgili bir şey göremedim, yardımcı olur musun?
    Cevap ver10
  • Yiğit Semiz

    Yiğit Semiz - 2 Nisan 2014 12:00

    Selamlar. http://www.purevpn.com/vpn-service/twitter-in-turkey.php adresinde PureVPN'in kampanyasını bulabilirsiniz. Ben bu kampanyayla üyelik aldım, 3 günlük deneme süresinde programı iyice inceledim, çünkü tam bir internet kurduyum. Nihayetinde çok işe yarar ve güvenli olduğunu gördüm.
    En çok hoşunuza gideceğini düşündüğüm şey fiyatı. Aylık 10 TL gibi bir mebla. İkinci güzel özelliği şifreleme imkanını size bırakıyor olması. Youtube'da gezerken hızlı olsun diye şifrelemeyi kapatabilir, banka işlemi yaparken şifrelemeyi en yükseğe getirebilirsiniz.
    Tasarımı biraz retro doğrusu, ben alışana kadar vakit aldı ama gül ve diken sanırım :)
    Umarım yardımcı olabilmişimdir.
    Cevap ver40
  • Mustafa Demir

    Mustafa Demir - 3 Nisan 2014 15:29

    Şimdi programı indirip denemeye başlıyorum. Gayet yardımcı oldun, çok teşekkürler dostum. Aklımda hala sorular var ama sanırım kullanmaya başlamadan bunları sormak prematüre olacaktır :)
    Cevap ver00
  • Yiğit Semiz

    Yiğit Semiz - 4 Nisan 2014 12:03

    Bakmayın, işin doğrusu benim bilgilerim de oldukça yüzeysel ve sadece kullanıcı bazında bilgiliyim. İnternette çok vakit geçirmenin getirdiği bilgiler. Sorularınız olursa yardımcı olmayı denerim tabi ama dediğiniz gibi, program zaten çoğu sorunuza yanıt verecektir.
    Cevap ver10
  • Mustafa Demir

    Mustafa Demir - 7 Nisan 2014 11:35

    Daha ne yardım edeceksin zaten :) İndirdim, kurdum, üyeliğimi aldım. Hızla kullanmaya başladım zaten. İnternet bağlantım daha stabil ve arada sırada yaşadığım yavaşlamalar kayboldu. Biraz tasarımı iç sıkıcıymış cidden ama o da problem değil, programın performansı çok çok iyi çünkü, çok hoşuma gitti. Ha, bir de diğer ülkelerin uyguladığı bölgesel sansürlerden de kurtuldum. Müthiş bir şeymiş, çok sağol dostum.
    Cevap ver10
  • Yiğit Semiz

    Yiğit Semiz - 8 Nisan 2014 14:13

    Kesinlikle. Ayrıca Türkiye'de serverları var, dikkat ettiniz mi bilmiyorum ama. Muazzam hızlı ve rahat oluyor. Ama o zaman sansürlerden etkilenebiliyorsunuz tabi, şu bölgesel engellerden yani.
    Cevap ver00
  • Mustafa Demir

    Mustafa Demir - 11 Nisan 2014 14:44

    Bölgesel engel?
    Cevap ver00
  • Yiğit Semiz

    Yiğit Semiz - 12 Nisan 2014 14:55

    Çoğu medya içeriği, özellikle Amerika ve İngiltere, son suratlarına vurulan sansürden sonra Türkiye ve Orta Doğu ülkelerinin IP'leriyle medya içeriği paylaşmayı durdurdu. Şirketlerin Netflix, NBC, iTV gibi medya kuruluşları banlanınca onlarda, artık uyuz mu oldular, Türkiye'yle paylaşımı kapattılar. Bunlar tabi binlerceden üç örnek. Bölgesel engel derken kastım bu.
    Cevap ver00
  • Mustafa Demir

    Mustafa Demir - 15 Nisan 2014 12:12

    Anladım dostum. Ne sömürdüm bilgilerini :)
    Senin bu anlattığından sonra Türkiye'de yasaklı olan sitelerin listesini barındıran bir blog buldum. Açtım PureVPN'i, hepsine tek tek girmeyi denedim - biri olmazsa başka bir server'dan giriyorsun. Dediğin gibi, sansür falan tarihe karıştı. Videolar da falan da hiç sorun çıkmıyor.
    PureVPN çok iyiymiş. Şimdi tek umudum Türkçe'ye çevirmeleri ve tasarımı bir elden geçirmeleri. Belki yakında yaparlar :)
    Cevap ver00
Bu konuyla ilgili yazacak birşeyleriniz mi var?