"iyi.net" fiyat karşılaştırma …
Kulaklık Forumu (toplam 7 konu)

Moriarty

Tiz ağırlıklı kafaüstü kulaklık arıyorum

Moriarty - 3 Ocak 2014 09:20

Beyler elektro ve enstrümental müzik dinliyorum genelde ve tiz ağırlıklı güzel bir kulaklığa ihtiyacım var kafamda henüz bütçe belirlemedim sizin önerilerinize göre hareket edicem ama gidip de 600-700tlllik kulaklık önermeye kalkmayın. Dengeli de olsa iyi olur ama tiz basa oranla kesinlikle daha önplanda olmalı enstrümentalleri güm güm dinlemek istemiyorum. Mümkünse seside dışarıya fazla vermesin.
  • Karazhan

    Karazhan - 8 Ocak 2014 17:08

    model tam bilmiyorum ama Sennheiser'in modellerine bak bence. en ucuz ürünü bile kaliteli.
    Cevap ver00
  • Lenor

    Lenor - 9 Ocak 2014 12:00

    Bey değilim ama bana da tiz ağırlıklı kulaklık lazım. Sennheiser HD 218 kullanıyorum ve memnunum temiz sesler bas yok denecek kadar az bum bum istemiyorum zaten ama bozuldu. Radiohead gibi alternative rock dinliyorum ve bana da model önerirseniz sevinirim. AKG K451 aldım ama umarım pişman olmam aldıktan sonra birkaç tane yoruma denk geldim bası iyiymiş ama tizi çok kötüymüş ve sesler biraz kirliymiş ki almadan önce de araştırmıştım ve çok pozitif yorumlar okudum. Neden aldıktan sonra kötü yorumlara denk gelirim anlamıyorum moralim çok bozuk 370tl verdim umarım pişman olmam. Daha gelmedi o yüzden bilmiyorum kargo gelince haber veririm.

    Bu arada Moriarty is real! Avatar ve nick süper! +1 ;)
    Cevap ver00
  • Moriarty

    Moriarty - 9 Ocak 2014 15:44

    Haha teşekkürler Lenor :p Beyler derken kimseyi kırmak istemedim bu arada kusura bakma :p Sennheiser'a gelince daha çok bas ağırlıklı kulaklıklar ürettiğini duydum. AKG de öyleymiş. Son yaptığım araştırmalarda özellikle Marshall Major ve Audio Technica ATH modelleri önerilmiş tiz konusunda. Grado da çok iyiymiş. Biraz o markalara yöneldim ama burada kullanan ve performans değerlendirmesi yapabilecek biri varsa çok iyi olurdu. Lenor K451 ile ilgili değerlendirmeni bekliyorum almayı düşünmesem de merak ettiğim modeller arasında. Yurt dışında çok ucuz fiyatı.
    Cevap ver00
    • Lenor

      Lenor - 10 Ocak 2014 15:17

      Penna müzikten almıştım 1 haftadır bekledim hala gelmedi kulaklık bugün aradım hala gelmemiş ben de iptal ettim siparişi. Şimdi araştırmaya devam ediyorum AKG yerine Sennheiser alabilirim yine. Sennheiser HD 215 DJ düşünüyorum şu an. Kaba duruyor farkındayım ve çok büyük ama hakkında süper yorumlar okudum ve genelde ofis ve ev içinde kullanacağım için uygun diye düşünüyorum dışarı çıkınca eminim fazlasıyla dikkat toplarım diye AKG K316larımı kullanabilirim her ne kadar çok rahatsız olsalarda.... Neyse daha almadım araştırmalarıma devam ediyorum ama feci kafam karışık.
      Cevap ver00
Bu konuyla ilgili yazacak birşeyleriniz mi var?