"iyi.net" fiyat karşılaştırma …
Cep Telefonu Forumu (toplam 855 konu)

tori

OnePlus One alınırmı?

tori - 9 Nisan 2014 12:14

yeni geliyor bu telefon tamamen yeni bir firma.son teknoloji özellikleri kullanıcılara uygun fiyatlarda sunmayı hedef belirlemişler ama tamamen yepyeni bir firmanın ilk telefon örneğide direk alınırmı bunu bilemiyorum.özellikleri gerçekten kulağa süper geliyor.3gb ram, snapdragon 801 soc işlemci.oppo find 7 ve sony xperia z2'den sonra bu kombinasyonu sağlayan üçüncü telefon olacak.samsung galaxy s5'teki snapdragon 801 işlemcisini kullanacakmış ve dört tane krait 400 çekirdeği 2.5ghz hızında çalışacakmış.adreno 330 gpusu çekirdek başına 578mhzye kadar çıkacakmış.sony yapımı 13mp kamera,3100mah batarya ile çok sağlam geliyor teoride. oneplus one tanıtım tarihi ise 23 nisan olarak belirlenmiş.sizce bu telefon alınır mı?fiyatının çok uygun olacağı söyleniyor ama tamamen yepyeni bir firmadan çıkması insanı düşündürüyor.tabii bu telefon bizim ülkemize bile girmez büyük ihtimal.
  • Requiem

    Requiem - 11 Nisan 2014 15:22

    Kenarsız tasarım olacağı söyleniyor öyleyse çok çekici gelecektir bazı kesimlere. Şu an ki telefonlar kapkalın kenarlarıyla hantal duruyor. Bu arada Oneplus Oppo'dan ayrılan bir ekibin kurduğu bir firma. Oppo markası güvenilir ve son teknoloji telefonlar yapar örneğin Oppo Find 7 şu an en güçlü donanımlı telefonlardan biri. Eminim güzel bir iş çıkaracaklardır ama ben olsam almadan önce bekler deneyimleri okurdum nemelağzım.
    Cevap ver00
  • Ramazan Tekin

    Ramazan Tekin - 17 Nisan 2014 20:21

    Oppo Find 7 ile neredeyse birebir tasarıma sahip bir telefon olabilir. Zaten oppo firmasından ayrılan bir grup geliştiricinin kurduğu bir firma OnePlus
    Cevap ver00
Bu konuyla ilgili yazacak birşeyleriniz mi var?