"iyi.net" fiyat karşılaştırma …
Cep Telefonu Forumu (toplam 855 konu)

bilal nadir

LG Optimus Black p970 neden çok ısınıyor ?

bilal nadir - 17 Haziran 2013 19:32

ben telefonu alalı yaklaşık 7-8 ay oldu ama son bir aydır telefonu şarja taktığımda özellikle ön ekranın üst tarafı olmak üzere telefon ısınıyor. oyun oynarken, internette dolaşırken 15 dk geçmeden yine ısınmaya başlıyor.bataryadan kaynaklanan bir sorun mu var yoksa. bataryayı mı değiştirmeliyim bana yardımcı olur musunuz ne yapmalıyım ?
    • Buğra Albunar

      Buğra Albunar - 3 Eylül 2013 15:32

      internetden tam ekranda video izlerken ekran kararıyor ve ses gelıyor ekrana dokununca vıdeo tekrar gelıyor ve 4-5 sanıye aralıklarla yıne kararıyor neden
      Cevap ver10
  • Serkan Demir

    Serkan Demir - 18 Haziran 2013 11:28

    LG'lerin birçök modelinde şarj zaten üst kısımdadır bu yüzden ekranın orasının ısınması aslında normal, belki senin yeni dikkatini çeken bir şeydir. Ayrıca şarj esnasında aşırı ısınma her akıllı telefonda olur. Ben de LG Optimus P880 kullanıyorum aynı şey bende de var. Telefonunun internette 15dkyı geçmeden ısınmayı başlaması aslında iyi bir şey. Benim telefon 7. veya 8.dkdan sonra başlıyor ısınmaya, bunların hepsi normal şeyler o yüzden korkmana gerek yok. Şarj esnasında telefonu kurcalıyor musun bilmiyorum ama daha da fazla ısınmasında rol oynayan bir faktör olabilir. Ben şarj ederken telefonda oyun oynadığım zamanlarda bazen elimde bile zor tutabilir hale gelebiliyorum. Bataryada sorun varsa normal kullanımda birden bitmesinden zaten anlaşılır, öyle bir durum olduğu zaman bataryayı değiştirirsin.
    Cevap ver30
Bu konuyla ilgili yazacak birşeyleriniz mi var?