"iyi.net" fiyat karşılaştırma …
Cep Telefonu Forumu (toplam 855 konu)

iyi.net

LG G3 metal mi plastik mi?

iyi.net - 4 Haziran 2014 11:15

LG G3 tanıtılmadan önce ortada dolaşan tüm dedikodular ve hatta açığa çıkan tüm fotoğraflardan telefonun kasasının alüminyum olacağı düşünülüyordu. Hatta o kadar ki tanıtımında dahi telefonun kasası tıpkı HTC one serisinde olduğu gibi fırçalanmış metal kasa olduğu sanılmıştı. Ancak işin detayı hiç de öyle değil. LG G3 kasası 'Alüminyum görünümlü' plastik kasa. Oldukça güzel bir işçilik ile alüminyum görünümü elde etmeyi başaran LG G3'ün kasası polikarbon plastik olarak geçiyor. Bu haberin metal kasa hayranlarını üzeceği çok açık.
  • Kenan Komutan

    Kenan Komutan - 4 Haziran 2014 11:36

    Allah allah ben bunu hiç duymamıştım. Emin misiniz plastik kasa olduğuna. Metal gibi gerçekten. Plastik olması bence çok kötü oldu. O zaman fiyatı HTC One m8'den düşük olacaktır ancak yine de Htc one m8'in bir farkı olacak. Kötü haber. Ama helal olsun bu nasıl bir plastiktir nasıl bir işleme tabii olmuş bilmiyorum ama çok başarılı.
    Cevap ver00
  • Kralex

    Kralex - 4 Haziran 2014 12:00

    Samsung'a sallayanlar nerde? :) o iş o kadar kolay değil. HTC yapıyor bunu adam gibi o da fiyat vs olaylarından çuvallıyor bana göre. Aklın yolu bir bana kalsa. Hayatımızda plastik her yerde. He siz telefonu ben yerden yere vuracam diyorsanız akıllı telefon yerine eski Nokialara bakın.
    Cevap ver00
    • Das Auto

      Das Auto - 4 Haziran 2014 13:35

      Elbette sallarlar hocam. Ne var bunda. Neden savunuyosun bu kadar. O kadar para alıyosun daha şık daha sağlam kasayla yapsalar ölürler mi?
      Cevap ver00
    • Pembe Panter

      Pembe Panter - 4 Haziran 2014 13:37

      Ne alaka eski Nokia falan abartmayın. Telefonda sağlamlık önemlidir. Klavye ve mouse ile birlikte en çok hangi plastik ürünü bu kadar çok kullanıyosun elinde taşıyosun. Ben şahsen metal olmasını çok isterim kasaların ancak bu maliyeti çok arttırıyorsa (ki sanırım arttırıyor HTC one m8 ve E8 arasındaki fiyat farkı ortada) plastik kasa olmuş olmamış hiç önemsemem. Samsung'a sadece kasa için sallamıyorlar tasarım için saçma uygulamaları için ve sürekli yeni model çıkardığı için sallıyorlar. Ayrıca plastik kalitesi de kötü bence çok iyi değil.
      Cevap ver00
  • Massaro

    Massaro - 4 Haziran 2014 14:17

    Metal kasa hayranları nedir :D
    Cevap ver10
    • Atakan Muratdağ

      Atakan Muratdağ - 4 Haziran 2014 15:20

      Var öyle bir kesim hocam. Her şey taş gibi olsun metal olsun duvara çaksam kırılmasın tayfası :) Elektronik alet alıyorsunuz biraz dikkatli kullanın bir şey olmaz. Ben daha bir telefon kırdığımı çizdiğimi hatırlamam. Yere düştü elbette ama dünya kadar kapak var piyasada. kapaksız kullanmayın pek.
      Cevap ver00
  • Montezooma

    Montezooma - 5 Haziran 2014 11:16

    O kadar görselden video'dan sonra plastik olması beni şaşırttı bu haber. Metal kasa ve güzel bir fiyat politikasıyla ezer geçerdi LG G3 bu sene.
    Cevap ver10
  • Stardust

    Stardust - 5 Haziran 2014 14:59

    LG G3 fiyatı da LG G2 gibi yavaş yavaş düşecektir ve o zaman kimse plastik mi değil mi diye bakmayacak.
    Cevap ver00
  • Faruk Mesimoglou

    Faruk Mesimoglou - 6 Haziran 2014 15:17

    O zaman fiyatının one m8'den daha iyi olacağı kesin gibi bence. Ancak asıl tehlike one E8. Eğer one e8 fiyatı dedikleri gibi uygun olursa E8 ile rakip olur LG G3. Fiyat ve özellik olarak yanlış anlaşılmasın.
    Cevap ver00
    • Kenan Komutan

      Kenan Komutan - 6 Haziran 2014 16:44

      Yani LG G3 HTC One M8 ile rakip olamaz mı diyosun?
      Cevap ver00
  • Arnavut Şevket

    Arnavut Şevket - 6 Haziran 2014 16:40

    Şu takıntıya hiç anlam veremiyorum kardeşim her şey plastik telefon da plastik oluversin metal kasa metal kasa. Ver 2200tl alın o zaman çok meraklıysanız.
    Cevap ver00
  • TC Kamer Aydın

    TC Kamer Aydın - 9 Haziran 2014 14:05

    Plastik kasayı bu kadar yerden yere vurmayın derim. HTC One M8 kullanıyorum ama telefona iyi davranırsanız dikkatli kullanırsanız bir şey olmaz. O yüzden LG G3 de iyi telefondur yeni çıkacak olan HTC One E8 de.
    Cevap ver00
  • Arnavut Şevket

    Arnavut Şevket - 23 Ekim 2014 12:49

    Çok zaman geçti ama telefonu birebir inceleme fırsatım oldu birçok defa. Plastik kasa olmasına rağmen taş gibi telefon. Metal kasa falan kafaya takmaya gerek yok. Bence o olay HTC One ve iPhone 4s ile kapandı. Mecburen hafiflik ve incelik için malzeme kalitesi eskiye oranla daha düşük oluyor yeni telefonlarda.
    Cevap ver00
Bu konuyla ilgili yazacak birşeyleriniz mi var?