"iyi.net" fiyat karşılaştırma …
Cep Telefonu Forumu (toplam 855 konu)

Egemen Sönmez

İkinci el Nexus 4 mü alayım yoksa Asus Zenfone 5 mi?

Egemen Sönmez - 21 Ekim 2014 14:41

arkadaşlar benim LG 4X HD'yi değiştirmem gerek. Telefonun ekranı çatlak. Bataryası kötü durumda bunlara yapacağım masraf oldukça fazla olacak gibi duruyor. O yüzden uygun fiyatlı bir telefon almak istiyorum. Aklımda aslında hiç model yok. Yeni telefonların hepsi pahalı tek gözüme kestirdiğim İkinci el temiz bir LG Nexus 4 veya çok tavsiye edilen Asus Zenfone 5 modelleri. Temiz denk getirirsem Nexus 4 e 600tl ye kadar çıkarım. Garantisi olmalı tabii ki. Bunun haricinde aslında Asus Zenfone 5 de mantıklı duruyor. 700tl ye sıfır alabilirim sanırım. Ancak Nexus 4 ün güncelleme alacak olması da çok kafamı karıştırıyor. Ne dersiniz? başka bir öneriniz varsa 800tl ye kadar ona da bakabilirim.
  • Ersel Alıcı

    Ersel Alıcı - 21 Ekim 2014 14:57

    Şimdi kardeşim biraz araştırma yaptım senin için şimdi sana bir kaç bir şey söyleyeceğim ondan sonra karar verebilirsin herale.Şimdi özelliklerini ele alacak olursak; zenfone 5'te hafızayı arttırabiliyoken nexus 4'te arttırmazsın, ram seviyeleri aynı ikiside 2GB işletim sistemi ise tabikide nexus 4 için Android 5.0 gelecek büyüklük farkında 0.3 inç ile asus zenfone 5 geçiyor gibi bir süre özellik var çoğu birbiriyle aynı zaten sana burada söylediklerim biraz daha önemli olduğu için yazdım.Şimdi asıl konuya gelecek olursak bence 2.el bir nexus 4 al hem fiyatı düşük hemde güncel bir telefon senin için iyi olur yani, benden bu kadar ben fikirlerimi sana söyledim gerisi sana kalmış :)
    Cevap ver00
    • Egemen Sönmez

      Egemen Sönmez - 21 Ekim 2014 16:04

      Teşekkürler hocam. Benim de aklımda Nexus 4 var. Piyasası da düşük bu telefonun. Temiz bulmak lazım. Ve en az 1 yıl daha garantisi olan bir Nexus 4 bulursam alırım dediğin gibi. Başka model tavsiyen varsa duymak isterim.
      Cevap ver00
  • Serhan Özçelik

    Serhan Özçelik - 23 Ekim 2014 13:50

    Nexus 4 ün bataryası kötü. Günde 2 kere şarj edersin. Bir de ikinci el alacaksan bataryasının ömrü de ona göre biraz daha kısalmıştır. Bunları da düşünmeni öneririm.
    Cevap ver00
Bu konuyla ilgili yazacak birşeyleriniz mi var?