"iyi.net" fiyat karşılaştırma …
Cep Telefonu Forumu (toplam 855 konu)

iyi.net

Galaxy Samsung S6 Geliyor

iyi.net - 22 Ekim 2014 11:06

Samsung'un Note 4'ü tanıttıktan sonra gözler amiral gemisi serisinin gelecek cihazı olan Galaxy S6'ya çevrildi. Cihaz hakkında henüz bir bilgi bulunmamasına rağmen, söylentiler çoktan başladı bile.Samsung Galaxy S6 hakkındaki bir söylentiye göre cihazda göz tarama sensörüne sahip olma olabilir.Ön kameranın yanına konumlandırılacağı söyleneniyor.Bu durumda Apple'ın parmak izi okuyucu sensörüne rakip olabilirmi?
Söylentilerde Galaxy S6'nın, göz tarama sensörü, kalp ritim sensörü, parmak izi okuyucu, metal kasa, QHD ekran ve 4 GB RAM ve yeni tanıtılmış olan Exynos 7 Octa işlemci ile birlikte geleceği iddia ediliyor.Samsung Galaxy S6'nın hakkında henüz hiçbir bilgi bulunmasa da, cihazın 2015'in ortalarında tanıtılması bekleniyor.
Peki siz bu telefonda neler bekliyorsunuz?
  • Ufuk Taş

    Ufuk Taş - 22 Ekim 2014 12:02

    Şunu kesin söyleyebilirim ki, göz taraması bir telefon için en gereksiz özellik. bir karanlıkta gözü okuyamaz. iki yolda yürürken telefonu gözünüze yaklaştırdığınızı bir düşünsenize? çok komik bir görüntü oluşturur.Yani parmak izi (Touch ID) en ideal şifreleme yöntemi bence.He samsung belki apple dan bir farkı olsun diye çıkartabilir ki samsung'un yapmadığı bir şey değil, ama tabi buda afedersiniz ama samsung'un salaklığını gösterir.
    Cevap ver00
  • Emre

    Emre - 22 Ekim 2014 12:04

    Bence kasmayan, donmayan, zamanla şişmeyen bir arayüz yapsınlar.Bunlar haricinde yok parmak izi okuyucuymuş, yok göz taramasıymış, yok nabız ölçermiş falan filan bunlar fasa fiso başka birşey değil.Adam gibi bir ekran, adam gibi bir batarya, adam gibi bir kamera ve adam gibi bir donanım koyarsan millet alır cihazı.Gerisi masal hikaye zaten.
    Cevap ver00
  • Tuğrul Kuş

    Tuğrul Kuş - 22 Ekim 2014 12:06

    S5'e koyduğu taklit parmak izi okuyucusu adam gibi çalışmıyorken bu sözde özellik mi rakip olacakmış? 4 GB ram nedir yahu, yazılım konusunda kendini geliştir bari de beceriksizliğini böyle sayısal pazarlamalarla belli etme.
    Cevap ver00
  • Doğan Temur

    Doğan Temur - 23 Ekim 2014 12:44

    Tasarım aynı olur yine. Gerçekten mide bulandırıcı olmaya başladı Samsung tasarımları.
    Cevap ver00
Bu konuyla ilgili yazacak birşeyleriniz mi var?