"iyi.net" fiyat karşılaştırma …
Cep Telefonu Forumu (toplam 855 konu)

yasemin erdoğan

Apple iPhone 5S mi? Samsung Galaxy Note 3 mü?

yasemin erdoğan - 11 Eylül 2013 16:11

sizce hangisi daha iyi. tahminimce note 3 özellikler bakımından daha iyi gibi duruyor ama bir uzmana da sormak en iyisi
  • Joker

    Joker - 11 Eylül 2013 18:06

    iphone 5s almaya kesinlikle değmez bence hem çok pahalı olcak hem özellikleri 5 ile neredeyse aynı tek touch id olayı var ki bence onca para vermeye kesinlikle değmez! Galaxy note 3 ise gerçekten çok sağlam duruyor özellikleri falan mükemmel işte bu telefon verilen parayı hak eder. Note 3'ün özellikleri iphone 5si 2ye hatta 3e katlar gibi duruyor rakamlara bakarsak. Bu arada benim marka bağımlılığım yok hangisi iyiyse ona yönelirim kardeşim bu Lg de olur Samsung da olur Sony de olur. Apple fanatikleri şimdi başımı şişirmesin ondan dedim yani..
    Cevap ver152
  • Kerem

    Kerem - 12 Eylül 2013 10:28

    Kesinlikle Note 3...
    Cevap ver75
  • Semra Pekdemir

    Semra Pekdemir - 12 Eylül 2013 11:13

    Apple'ı marka olarak oldum olası sevmedim shuffleım çabuk bozulduğu için mi, itunes yükleme zorunluğu var bi de, telefonlarının tasarımlarını beğenmediğim için mi bilmiyorum. Apple için google play store kullanılmıyor. Menüdeki ikonları sevmiyorum (gamestore, app store vs)
    Note 2yi arkadaşım kullanıyor, çok memnun. Bir kere IPhone 5s 4inç ekran, note 3 ise 5.7 inç ekran. Büyük ekran seviyorsan telefonda, note 3 daha büyük ekrana sahip. Note 2den bildiğim kadarıyla ekran parlaklığı ve renkler harika. IPhonu 5s 'in o kadar iyi olduğunu hiç sanmıyorum. Uzun lafın kısası telefon konusunda uzman değilim ama şahsen tercihim note 3ten yana olurdu o kadar param olsaydı :D
    Cevap ver65
Bu konuyla ilgili yazacak birşeyleriniz mi var?