"iyi.net" fiyat karşılaştırma …

Takip et Karşılaştır

17%90

90
%100 bu ürünü tavsiye etti.

Ürün için fiyat bulunmadı.

Hem hızlı olup hem kasa kalitesi bu kadar iyi olan nadir telefonlardan biri bence. İnce şık bir kasası var. Ekranı çok iyi. Fiyatı da düşmüşken bence alınır. Plastik oyuncak gibi telefonlara para vermeyin.

Taz Taz Tümünü oku

En faydalı olumlu yorum / Genel Görüş

Telefon resmen biraz da olsa yamuldu arkadaşlar. Hala inanamıyorum birkaç kez üzerine oturdum arka cebimde kalınca falan esnedi telefon. Hafif bir esneme oldu düz zemine koyunca anlıyorsunuz.

Latif Akkoyun Latif Akkoyun Tümünü oku

En faydalı olumsuz yorum / Dayanıklılık

Rcp Keleş Rcp Keleş oluşturuldu.Bu inceleme toplam 1014 defa görüntülendi.9iyimetre
KRİTERYORUMPUAN
GENEL GÖRÜŞmükemmel performans kalite tartısılmaz verdıgın paraya sonuna kadar deger..soz konusu sony fazla soze gerek yok9

Kullanıcı cevapları (Toplam 3 cevap)

  • ulaş dereli - 11 Mart 2014

    arkadaşlar merhaba bu telefonu kaç aydan beri takip ediyorum ve almayı düşünüyorum. telefon güzel mi performansı nasıl iyi mi başka sitelere de bakıyorum sony xperia z1 kullanıyorum kapanıp açılmıyor servise getirip yapıldıktan bir süre sonra tekrar kapanıp açılmıyor diyorlar bu sorun siz de oluyor mu aranızda bu telefonu kullanan birileri varsa bana yardımcı olsun lütfen
      Cevap ver  0     0
    Üye profil resmi
  • Erman Okur - 12 Mart 2014

    Ben de merak ediyorum bu telefonu. Almayı ciddi ciddi düşünürken Z2 tanıtıldı. Z2 den hemen sonra da Z3 çıkacakmış onun da haberi geldi. Şimdi Z1 i bu fiyattan almak bana mantıksız gelmeye başladı. Fiyatı da düşmedi. Sony çok fiyat düşürmüyor zaten. Güzel telefon ama yenileri bu kadar sık aralıklarla çıkacaksa eskisini almanın mantığı ne?
      Cevap ver  0     0
    Üye profil resmi
  • Ayhan Çolak - 27 Mart 2014

    son güncellemeden sonra gelen arama sesler kulak hoparlörden çıkıyor .sony bunu düzeltmeli
      Cevap ver  0     0
    Üye profil resmi

Cevap yaz (3)

Üye profil resmi