"iyi.net" fiyat karşılaştırma …

Takip et Karşılaştır

43%90

90
%93.9 bu ürünü tavsiye etti.

Ürün için fiyat bulunmadı.

LG G2 32GB kullanıyorum yaklaşık bir yıldır.Ürün çok hızlı şarj oluyor;1 saat 40 dakikada şarj oluyor.Rakibi s4 te bu durum 2,5 - 3 saati buluyodu.Kullanım süresi olarak da ortalama s4'ten %30 s5 ten %20 daha uzun pil ömrü sunuyor.G2'de S4 ve S5'teki gibi…

Muhammed İbrahim Alaydın Muhammed İbrahim Alaydın Tümünü oku

En faydalı olumlu yorum / Genel Görüş

aksesuar sıkıntı

Ergin Yılmaz Ergin Yılmaz Tümünü oku

En faydalı olumsuz yorum / Uygulama ve Aksesuar

Vural Bayraktar Vural Bayraktar oluşturuldu.Bu inceleme toplam 5561 defa görüntülendi.8iyimetre
KRİTERYORUMPUAN
GENEL GÖRÜŞTelefonu yeni aldım 3 haftadır kullanıyorum ve tamamen objektif olarak telefonu değerlendirirsem. Performansına kesinlikle laf yok. Çok çok hızlı oyunlarda harika kesinlikle en ufak kasma belirtisi yok. Hız ve oyun performansı sizin için bu kadar önemliyse bu telefon harika. Benim keşke biraz daha iyi olsaydı dediğim bir iki nokta var o yüzden tam puan vermedim arkadaşlar. Birincisi ekranı evet çok parlak ve canlı ama ben o gerçek renkleri tadamadım. IPS ekran ama sanki Samsung'un Amoled ine benzer abartılı renkler var. Kişisel olarak ben sade ve gerçek renkleri tercih ettiğim için ekran konusu biraz kafama takıldı. Bunun haricinde çok iyi olan kamerası malesef düşük ışıkta normal 5mp lik bir kamera gibi performans veriyor. Kullanım olarak android büyük kolaylık sağlasa da arka tuşlara alışmak biraz zaman alacak gibi duruyor. Ben daha alışamadım mesela. Bunun gibi kişisel ufak tefek eleştiriler dışında telefon kusursuz.8
PERFORMANS9
EKRAN KALİTESİ8
KAMERA6
BATARYA ÖMRÜ8
SES KALİTESİ9
TASARIM KALİTESİ8
BOYUTLAR9
UYGULAMA VE AKSESUAR9
DAYANIKLILIK8

Kullanıcı cevapları (Toplam 15 cevap)

  • Murathan Ceylan - 11 Mart 2014

    çok süper bir ürün çok şık çok zarif çok hızlı özellikleride ayrıcalıklı hiç bir telefona benzemimiyor ayrıca başka telefonlarda yok mesala kulağına getirdiğinde otomatik cevaplama çok hoş internette çok hızlı ısınma yok hiç
      Cevap ver  0     0
    Üye profil resmi
  • Zaytung - 29 Mayıs 2014

    iphone 4'ten sonra lg g2 alsam beni uzun süre götürür mü? hakkında çok olumlu yorumlar okudum. Burada da en iyi telefonlardan biri olarak gözüküyor. Fiyatı da epey düşük geldi bana. Aldıktan bir süre sonra hatalar falan başgöstermez dimi? Çok anlamıyorum iphone dan sonra telefon araştırmadım hiç. Yardımcı olursanız sevinirim.
      Cevap ver  0     0
    Üye profil resmi
    • Saruhan - 29 Mayıs 2014

      Hocam adı var diye iphone a bu kadar takılı kalma 5s desen neyse de iphone 4 ile lg g2 arasında dağlar kadar fark vardır. Performans olsun ekran kalitesi vs vs olsun donanım olarak her türlü lg g2 çok açık ara öndedir. Belki ama belki iphone 4 kasa olarak daha dayanıklı olabilir. Zaten bunu iphone 5s kullanıcıları bile söylüyor eski iphone ların sağlamlığı 5s te yok diye. LG g2 lg g3 htc one xperia z2 hepsi iphone 4 ten çok çok üstün modeller. Bütçenin ne kadar olacağına bağlı.
        Cevap ver  0     0
      Üye profil resmi
    • Shredder - 29 Mayıs 2014

      Şu an üst düzey hatta orta seviye bazı modeller bile iphone 4'ten daha iyidir performans konusunda. Ekran büyüklüğü vs de daha iyi zaten. Eğer performans ve büyük ekran istiyorsan paran varsa iphone 6 al. Yoksa ne alırsan al üst segmentte iphone 4 ten daha iyi olacaktır.
        Cevap ver  0     0
      Üye profil resmi
  • Kenan Komutan - 29 Mayıs 2014

    iphone 4 tartışmasına dönmüş olay çok farklı telefonlar bence karşılaştırılmamalı. Elbette bir çok konuda daha yeni oldukları için son çıkan android telefonlar iphone 4 e göre çok daha iyi. iphone 5s ile karşılaştırmak lazım. Hatta çıkarsa bu sene iphone 6 ile karşılaştırmak lazım.
      Cevap ver  0     0
    Üye profil resmi
  • Vaclav Kadlec - 30 Mayıs 2014

    Arkadaşlar cidden yazılanları okuyorum neyin tartışması anlamıyorum. Şu an piyasada fiyatına göre alınabilecek en iyi iki telefon ikisi de bana göre harika. LG Nexus 5 ve LG G2. Alın bakın keyfinize.
      Cevap ver  0     0
    Üye profil resmi
    • Sermet Doğan - 30 Mayıs 2014

      Katılıyorum ancak yine de acelesi olmayanlar lg g3 2gb olanı beklesinler.
        Cevap ver  0     0
      Üye profil resmi
  • Astronot Köpek - 30 Mayıs 2014

    Samsung Galaxy Gio telefonumu artık değiştirmek istiyorum. LG G2 aklımda olan modellerden biri. Sizce ikinci elini alsam sıkıntı yaşar mıyım? Dayanıklı sağlam bir telefon mu? Eğer sağlamsa az kullanılmış ikinci el bir LG G2 da sorun olacağını sanmıyorum.
      Cevap ver  0     0
    Üye profil resmi
    • Che - 2 Haziran 2014

      Merhaba bu kadar özelliğe aslında ihtiyacım yok ama telefon fiyatı da gerçekten çok iyi. Bataryası 3000 olmasa bu telefonu almayı hiç düşünmedim ama o konuda benim düşüncelerimi değiştirdi. Bana kalsa ben 4.7 inç en fazla ve 1gb ram bile olsa beni idare edecek bir telefon alır geçerdim ama LG G2 fiyatı o kadar düştü ki orta sınıf almak isteyen benim gibi kullanıcıları bile kendine çekiyor. Ne diyorsunuz bu telefonu almalı mıyım? Aslında bütçem 1000tl altıydı ama G2 kafamı karıştırdı iyice. Bir de beni uzun yıllar götürmesi gerekiyor telefonun. Bu konuda yeteri kadar dayanıklı olur mu? Teşekkürler.
        Cevap ver  0     0
      Üye profil resmi
  • Vural Bayraktar - 2 Haziran 2014

    Coşmuş burası :) Arkadaşlar ben aldığım zaman fiyatı bu kadar iyi de değildi. Şu an harika bir fiyata sahip telefon. Ancak dikkat edin telefon popüler olunca çok fazla ithalatçı telefonu getirdi. Bunların arasında iyileri olduğu gibi kötüleri de var. Yoksa telefon 10 üzerinden 10 alır. Hele ki 1200tl veya altına alabilirseniz müthiş bir tercih olur. Ama dediğim gibi ithalatçı firma kim onu iyi araştırın.
      Cevap ver  0     0
    Üye profil resmi
  • Selmin Boz - 9 Temmuz 2014

    Arkadaslar ben de g2 kullaniyorum.fakat sarj %30a'dustugu zaman tel sessizdeyken kendi kendine bildirim tonuna'aliyor.nasil duzelir bu
      Cevap ver  0     0
    Üye profil resmi
    • kaan durmuş - 14 Temmuz 2014

      Ben G2 kullanmıyorum kullanan bir tanıdığın varsa ilk ona sor bence. Belki yazılım hatasıdır belki bilerek böyle bir şey yapmışlardır.Telefonu ilk aldığından beri mi böyle oluyor
        Cevap ver  0     0
      Üye profil resmi
  • Hakan Dönmez - 10 Temmuz 2014

    Telefonun performansı gerçekten cezbedici internette kasılma veya üst seviye oyunlarda kasılma yapmadı, ekran kalitesi ve renklerin canlılıgı çok iyi. Kamerası ışığın yeterli oldugu ortamlarda bir fotoğraf makinesi tadında çekim yapabiliyorsunuz. Batarya ömrü diğer androidlere göre daha iyi, ben en az 1 saat oyun, aktif sosyal medya, video ve fotograf cekimi ve ekran parlaklıgını %75 civarı kullanımda 1 günü rahat cıkarabılıyorum. Telefon elden kayma hissi verdiği için bir kılıfla kullanmak daha güvenli olur. Ben hoparlör kısmını begenmedım fakat kulaklık performansı tatmin edici. Arkadaki tuşlar ise günlük kullanımda pek karsınıza cıkmaz fakat yine de alısılabilir.
      Cevap ver  0     0
    Üye profil resmi
  • hakan korkmaz - 13 Temmuz 2014

    arkadaşlar bende g2 almayı düşünüyorum ama kafama takılan bırseyler var bazıları dıyor çin üretimi bazıları kore dıyor ithalatçısı çogalmıs bu telin iyisini nasıl anlıyacam
      Cevap ver  0     0
    Üye profil resmi
    • kaan durmuş - 14 Temmuz 2014

      LG Güney Kore malıdır
        Cevap ver  0     0
      Üye profil resmi

Cevap yaz (15)

Üye profil resmi