"iyi.net" fiyat karşılaştırma …

Takip et Karşılaştır

6%90

90
%100 bu ürünü tavsiye etti.

Ürün için fiyat bulunmadı.

Çok tuşlu ve çok klas bir mouse. Razer ciddi iyi bir marka. Elinize çok iyi oturuyor mouse. Eğer baş parmağınız kısaysa sol yanda bulunan 12 adet tuşun tümünü kullanamayabilirsiniz. Yeşil renk çok yakışıyor. Aydınlatma harika.

Ajan Smith Ajan Smith Tümünü oku

En faydalı olumlu yorum / Genel Görüş

Rift Rift oluşturuldu.Bu inceleme toplam 632 defa görüntülendi.9iyimetre
KRİTERYORUMPUAN
GENEL GÖRÜŞDünyanın en iyi oyuncu mousu diyerek incelememi kısa ve öz bir şekilde bitirmek isterdim ama bu mouseun o kadar süper özellikleri varki... Öncelikle paranın satın alabileceği en iyi mouse. Ben 2014 edition modelini kullanıyorum bu arada. Solaklar panik olmasın onlar için de Razar Naga özel solak versiyonu var. Mouseu aldıktan sonra kutudan çıkan numarayı Razer sitesine girip register ettikten sonra sürücüsünü yüklüyorsunuz, bu sürücü olmazsa 12 başparmak tuşunu kullanamıyorsunuz bu yüzden ikinci el satın alırken veya tanımadığınız fiyatı çok düşük olup da dolandırıcı olarak düşündüğünüz sitelere dikkat edin. 12 tuşa gelince ilk önce çok afallayabilirsiniz. 2-3 gün bile yetmiyor alışmanız için şimdiden söyliyim. Ama sakın pes etmeyin. Birkaç ay içerisinde avucunuzun içi kadar iyi öğreniyorsunuz bu tuşların yerini. Sadece sık kullanmadığınız tuşlar biraz problem çıkarabilir ben en fazla 4-5 butonlarında şaşırıyorum bu da onları pek fazla kullanmadığım için yani bazen hangi tuşa bastığımı bilmeyebiliyorum. Sol taraftaki işaret parmağınızla kullanabildiğiniz iki tuşun yerleşimi biraz garip pek kullanışlı bulmadım onları. Sürücüsüne 2.0 güncellemesi gelince artık profillerinizi ve makrolarınızı rahatlıkla oluşturabiliyorsunuz. Kusursuz mouse şiddetle tavsiye ederim!9

Kullanıcı cevapları (Toplam 2 cevap)

  • Lenor - 19 Aralık 2013

    Bu mouseu almayı düşünüyorum WoW, Diablo, Path of Exile gibi oyunlar için. Ergonomisi hakkında bilgi verir misiniz lütfen? Ergonomi derken uzun süre oyun oynayınca eli rahatsız ediyor mu? Ve oyun oynamıyorken başparmağın hep o butonlar üstünde olması rahatsız ediyor mu? Örneğin sunum hazırlarken mesela.
      Cevap ver  0     0
    Üye profil resmi
  • Rift - 20 Aralık 2013

    İlk başta inanılmaz garipsiceksin o çok doğal. Hatta her eline aldığında garipsiceksin pek hoş duygu değil ama zaman geçtikçe anlıyosun rahatlığını. Demek istediğim şu, Razer Naga mouseu ve Naga serisindeki diğer mouselar zaten saatlerce aralıksız rahatlıkla kullanabilecek şekilde tasarlanmışlar bunuda uzun bir süre mousela iş yapınca anlıyosun. İnanılmaz rahat ama ilk başlarda hiç hoşuna gitmicek. Eline asla kramp falan girmez yani merak etme.
      Cevap ver  0     0
    Üye profil resmi

Cevap yaz (2)

Üye profil resmi