"iyi.net" fiyat karşılaştırma …

YouTube Müzik ile artık 500 şarkı kaydedebilirsiniz!

Sedat|27 Haziran 2019 0 yorum Süre: 2 dakika

Yeni özelliğe, YouTube Müzik uygulamanızdaki Kitaplık sekmesinden İndirilenler bölümüne giderek erişebilirsiniz.





YouTube Müzik, otomatik olarak 500 müzik parçası indirmek için tasarlanan "Smart Downloads" adlı bir özellik ile güncellendi. Yeni özellik esas olarak YouTube'un dinleme düzenlerinizi temel alarak içeriği çevrimdışı indirmek için sunduğu mevcut "Çevrimdışı Mixtape" özelliğinin yerine geçiyor.

Bir önceki özellik çevrimdışı çalma için 100'e kadar müzik parçası depolamayı amaçlasa da, en son eklenti limitini 500'e çıkardı. Android için YouTube Müzik, Akıllı İndirme özelliğini ilk kez kullanmaya başladı. 

Yine de önümüzdeki günlerde iOS'a ulaşması muhtemel. Android cihazlar için YouTube Müzik uygulaması, Akıllı İndirilenler özelliğinin geldiğini bildiren bildirim gönderiyor. Ayrıca, uygulamadaki Kütüphane sekmesinden İndirilenler bölümüne giderek de erişebilirsiniz. "Her gece Wi-Fi'deyken, en sevdiğiniz müziği otomatik olarak indirebilir, böylece her zaman dinleyeceğiniz bir şey olur" diyor Smart Downloads özelliğinin açıklaması.

Daha önce de belirttiğimiz gibi, yeni eklenti Offline Mixtape özelliğinin yerine geçiyor ve orijinal 100 şarkı sınırı yerine 500 şarkıdan oluşan bir koleksiyon tutmanıza izin veriyor. Yapmanız gereken tek şey, Akıllı İndirilenler özelliğine uygun hale getirmek için YouTube Müzik uygulamasında en sevdiğiniz şarkının yanındaki "beğen" düğmesine basmak. Yeni özelliğin yalnızca YouTube Music Premium ve YouTube Premium abonelikleriyle çalıştığını da belirtelim. 

Ana Sayfa ve Kütüphane sekmelerinde ve Uygulama kısayolunda bulunan Mixtape Kısayolunuz aracılığıyla Çevrimdışı Mixtape özelliği ile kaydedilen koleksiyona erişebilirsiniz.

Kullanıcı yorumları

Cevap yaz

Üye profil resmi