"iyi.net" fiyat karşılaştırma …

Xiaomi, Redmi Note 9T lansman tarihi ortaya çıktı!

Sedat|4 Ocak 2021 0 yorum Süre: 2 dakika

Son raporlar çeşitli sertifikalar geçtiğini doğrulamıştı. Xiaomi, Redmi Note 9T lansman tarihini onayladı.





Geçen yılın sonunda Redmi Note 9T adında yaklaşan bir telefonla ilgili fazlasıyla söylenti duyduk ve yeni 2021 gelişinin onaylanmasıyla başladı. Şirketin İspanya şubesi, 8 Ocak GMT saatiyle 10:00'da yaklaşan bir lansmanla ilgili bir tweet attı ancak tweet kısa bir süre sonra silindi.

Birkaç dakika sonra diğer Xiaomi hesapları, yeni bir zaman dilimi olan 12PM GMT ile de olsa telefonu tekrar onayladı.

Xiaomi Redmi Note 9T'nin temel özelliği 5G bağlantısı olacak. Telefon zaten Geekbench'te görülmüştü, bu yüzden Mediatek'in Dimensity 800U yonga setinde çalışacağını ve 4GB RAM'e sahip olacağını biliyoruz. Ne yazık ki, kutudan Android 10 ile birlikte gönderilecek. Android 11 ile gelmesi kullanıcılar adına daha iyi olabilirdi. 

Bu teaserlardan elde edebileceğimiz bir diğer şey de telefonun Redmi Note 9 Pro 5G'ye benzer oreo şeklinde bir kamera adasına sahip olacağı. Bununla birlikte, bu sefer yalnızca üç kamera olacak. Ana + ultra geniş + 2 MP derinlik kombinasyonu olup olmadığını öğrenmek için bu Cuma lansmana kadar beklememiz gerekiyor, yoksa ikincil kameranın özel bir makro kamera ile değiştirilip değiştirilmediğini öğrenemeyeceğiz. 

Peki siz Xiaomi'nin telefonlarını beğeniyor musunuz?

Kullanıcı yorumları

Cevap yaz

Üye profil resmi