"iyi.net" fiyat karşılaştırma …

Samsung Galaxy S10 için hayal olan özellik geliyor!

Sedat|18 Ekim 2018 0 yorum Süre: 3 dakika

Samsung Galaxy S10 için yeni bir patent başvurusunda bulundu. Telefon yavaş yavaş şekillenmeye başladı gibi görünüyor.





Samsung Galaxy S10'un önümüzdeki sene başlaması bekleniyor ancak iddiaların ardı arkası kesilmiyor. Şimdiden cihazının üç veya dört farklı versiyonu olduğu söylendi ve şimdi bazı detaylar var. 

Samsung Galaxy S10, “ çok önemli ” bir 10. yıldönümü telefonunu şekillendiriyor. Tamamen yeni bir tasarım, 'ultrasonik' ekran okuyucu, üçlü arka kameralar, degrade renkler, 5G ve yeni bir bütçeye uygun sürüm sunacağını biliyoruz . Ve şimdi Samsung, tartışmasız olarak en kalabalıktan hoşlanan özelliği hakkında övünüyor.

Samsung'un Galaxy S10'u sadece üç ay içinde duyurması nedeniyle, bu yorum şirketin şirketin hemen hemen tüm Apple'ın rakiplerini telefonla bir çentik bırakarak kopyalamaya yönelik planlarının olmadığını net bir şekilde gösteriyor. Evet, Samsung çentikle daha önce alay etti ancak zamanlama çok önemli. Şirket daha önce iPhone X lansmanından sonra bir kampanya yürüttü ve planlar bir yıl içinde büyük ölçüde değişebilir. 

Samsung Galaxy S10 optik ekranlı parmak izi sensörlü mü?Samsung Galaxy S10 bu telefon daha benzersiz özelliklere sahip olsa da erken 2019 gelmesi bekleniyor, bir de ekran parmak izi tarayıcısı ile ilk Samsung akıllı telefon gibi görünüyor.  Bu sabah Hollanda yayınımızda bildirildiği üzere Samsung, Galaxy S10'un parmak izi sensörünün nasıl çalışacağını gösteren bir patent başvurdu.

Samsung'un bir sonraki amiral gemisi olan Galaxy S10 için Qualcomm'un Ultrasonik parmak izi tarayıcısını kullanacağı uzun zamandır konuşulan bir detaydı şimdi de başvurduğu patentle iddiaları güçlendirdi. Bununla birlikte, son zamanlarda Koreli üretici, ekran içi parmak izi tarayıcısı için giderek daha fazla patent başvurusunda bulunuyor. Samsung, ekran içine gömülü bir sensör geliştirmeye karar veriyor gibi görünüyor. 

Samsung Electronics, WIPO ile bir 'Biyometrik sensör ve aynı cihazı içeren bir cihaz' için patent aldı. Patent, bu yıl nisan ayında dosyalandı ve 18 Ekim 2018'de yayınlandı. Optik bir ekran parmak izi tarayıcısının kullanımını açıklıyor.

Kullanıcı yorumları

Cevap yaz

Üye profil resmi