"iyi.net" fiyat karşılaştırma …

Realme Q3 Pro özellikleriyle Geekbench’te ortaya çıktı

Sedat|12 Ekim 2021 0 yorum Süre: 2 dakika

Realme Q3'lerin duyurulmasının arifesinde, yenilik Geekbench performans testi veritabanında ortaya çıktı.





Geekbench, Realme Q3'lerin Snapdragon 778G tarafından desteklendiğini doğruladı. RMX3461 ve göreceli RMX3463, Eylül ayının sonundan beri radarımızdaydı ve ilk olarak TENAA'da ortaya çıktı ve bu da bize dış görünüşü ve dahili donanımın bir listesini verdi. Ardından, Snapdragon 778G yonga setli Realme Q3'ler olarak piyasaya sürüleceğini iddia eden kaynaklarla telefonun bir hafta sonra tekrar göründüğünü gördük.

Bu Weibo kaynaklarının doğruluğu Geekbench tarafından kanıtlandı. Telefon, anakartı “lahaina” olarak listeleyen bir testi tamamladı. Bu ismi, 778G olduğu ortaya çıkan önceki banklarda görmüştük.  Adreno 642L GPU, bunun gerçekten 6nm yonga seti olduğuna dair kalan tüm şüpheleri ortadan kaldırıyor.

Bu özel birim 8GB RAM'e sahipti ve TENAA bilgilerinden 128/256/512GB depolama (artı bir microSD yuvası) ile 6GB ve 12GB seçeneklerinin de olması gerektiğini biliyoruz. Telefonun ayrıca 144Hz yenileme hızına sahip 6.59” IPS LCD'ye sahip olması bekleniyor, ancak bunu doğrulamadan önce daha kapsamlı bir kıyaslama sonuçlarına ihtiyacımız olacak.

Kaynaklar telefonun bu ay resmi hale getirileceğini iddia ettiği için Realme Q3'lerin tanıtımı çok uzak olamaz. Realme GT Neo2T etkinliğinin 19 Ekim'de yapılması planlanıyor, yani bu bir olasılık.

Kullanıcı yorumları

Cevap yaz

Üye profil resmi