"iyi.net" fiyat karşılaştırma …

Nisan ayının son haftalarından yeni telefon dedikoduları!

Sedat|3 Mayıs 2020 0 yorum Süre: 2 dakika

Nisan ayının son günlerinde çoğu şirketten telefon haberleri geldi. Bunların arasında Resmi ailesine yeni bir tane eklerken nihayetinde küresel bir lansman da yapıldı. 





Xiaomi Mi 10 Youth, Çin'de bir periskop kamera ve 5x optik zoom ile ortaya çıktı ve bu özelliği şirketin bu özelliği ile ilk cihaz haline getirdi. Daha sonra bir Qualcomm basın mesajı ile, adının aslında küresel sahnede Xiaomi Mi 10 Lite Zoom olacağını öğrenmiş olduk. Bunun yanı sıra, şirket yılın ikinci yarısında şirketin telefonlarının çoğuna güç verecek MIUI 12'yi tanıttı.

Bunun yanı sıra şirket yılın ikinci yarısında telefonlarının çoğuna güç verecek MIUI 12'yi tanıttı. Tüm bunlar dışında iPhone 12 söylentileri de devam ediyor. Bu hafta diziliminin dört telefon içereceğini ve hepsinin 5G desteğine sahip olacağını duyduk. Daha heyecan verici bir şekilde Android rakiplerinde olduğu gibi yüksek fiyatlara yol açmayacağı da öne sürüldü. 

LG, Velvet telefonunun 48 MP ana kameraya, Snapdragon 765G yongasetine ve OLED ekrana sahip olacağını açıkladı. Telefonun tamamen işlevsellik ve görünüm hakkında farklı olacağı belirtiliyor. 

Kullanıcı yorumları

Cevap yaz

Üye profil resmi