"iyi.net" fiyat karşılaştırma …

LG, döndürülebilir telefon için çalışmalara devam ediyor!

Sedat|23 Şubat 2021 0 yorum Süre: 2 dakika

LG, döndürülebilir telefonunu iptal etmeyi düşünmüyor. 





Bir LG sözcüsü, Yonhap'ın şirketin LG Rollable telefon projesini beklemeye aldığına dair raporunu yalanladı. The Verge sözcüsü, "Gelecekteki mobil ürünlerle ilgili böyle bir kararın kesinleşmiş olduğunu kesinlikle reddedebilirim" dedi.

İfade biraz belirsiz, şirket projeyi yapmaya karar vermedi, ancak ilerlemeye de karar vermedi. CES'te gösterdiği çalışan bir prototipi var, ancak bu noktaya kadar bir kitle pazar cihazı için somut lansman planları açıklanmadı. Durum böyle olunca iptal edildi iddialarının da ardı arkası kesilmiyor. 

Bu yılın başlarında TheElec, şirketin LG'nin başlangıçta reddettiği mobil işten çıkmayı düşündüğünü bildirdi, ancak daha sonra şirketin potansiyel bir alıcıyla görüşmelerde olduğu ortaya çıktı. Bu cephede de nihai bir karara varılmadı.

LG, telefon üretmeyi bıraksa bile, mobil işinden tamamen çıkmayacak. Şirketin yakın zamanda Apple için katlanabilir ekranlar geliştirdiği bildirildi. Şirket ayrıca iPhone 12 serisinde kullanılan OLED panellerin bir kısmını da yapıyor.

Kullanıcı yorumları

Cevap yaz

Üye profil resmi