"iyi.net" fiyat karşılaştırma …

Galaxy S21 lansman öncesi yanlışlıkla duyuruldu!

Sedat|14 Ocak 2021 0 yorum Süre: 2 dakika

Samsung Almanya, yarınki lansman öncesinde yanlışlıkla Galaxy S21 Ultra'yı duyurdu. 





Galaxy S21 serisiyle ilgili hemen hemen her şey tam bir duyuru yapılmadan bu noktada sızdırıldı. 

Samsung Almanya, yanlışlıkla bugün erken saatlerde Galaxy S21 Ultra'nın duyurusunu yayınladı. Yayınlandıktan kısa bir süre sonra  silindi ancak hepimizin bildiği gibi internetten bir şeyi gerçekten silmek neredeyse imkansız.
Galaxy S21 serisiyle ilgili hemen hemen her şey tam bir duyuru yapılmadan bu noktada sızdırıldı ve şimdi de tam bir basın açıklaması sızdırıldı. Samsung Almanya, yanlışlıkla bugün erken saatlerde Galaxy S21 Ultra'nın duyurusunu yayınladı; o zamandan beri silindi, ancak hepimizin bildiği gibi, İnternet'ten bir şeyi gerçekten silmek neredeyse imkansız.

İlk olarak Roland Quandt tarafından görülen basın bülteni, zaten bildiğimiz neredeyse her şeyi doğruluyor. Ekran, 120 Hz yenileme hızına ve 1.500 maksimum parlaklığa sahip 6.8 "WQHD + AMOLED paneldir.  Galaxy telefonunun sahip olduğu en parlak ekran. Samsung ayrıca kontrastın S20 serisine göre % 50 oranında iyileştirildiğini söylüyor. Note 20 Ultra'da inanılmaz derecede güçlü olduğu kanıtlanan Gorilla Glass Victus tarafından hem arka hem de korunacak.

Note cihazlardan bahsetmişken, S21 Ultra da S Pen'e sahip olacak. Arka tarafta, dörtlü kamera kurulumu (108MP ana + 12MP ultra geniş + iki telefoto lens) onaylandı. 

Samsung, 108MP lensin "Galaxy serisinde bugüne kadarki en büyük sıçramayı işaret ettiğini" söylüyor. Video Snap adlı bir özellik, net fotoğrafların 8K videolardan çekilebileceği ve S21 Ultra'daki her lensin 4K kaydı destekleyeceği anlamına gelir. 

Almanya'da S21 Ultra bir Exynos 2100 işlemciye sahip olacak, ancak diğer pazarların Snapdragon 888'i alacağına inanılıyor. Batarya 30 dakika içinde % 50 şarj olacak ki bu oldukça etkileyici.

Kullanıcı yorumları

Cevap yaz

Üye profil resmi