"iyi.net" fiyat karşılaştırma …

Elon Musk'tan Trafik Kazalarına Çözüm!

Sedat|16 Nisan 2018 0 yorum Süre: 2 dakika

Bir televizyon programına katılan Elon Musk, oto pilotun trafik kazalarına yapacağı etkiden söz etti...





CBS'nin This Morning isimli programına konuk olan Elon Musk, Tesla'nın otomotik pilot teknolojisiyle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Musk, "otomotik pilotun hiçbir zaman mükemmel olmayacağını vurgulamak gerek" dedi ve ekledi; "Gerçek dünyada hiçbirşey mükemmel değil ama uzun vadede düşünüyorum ve kazaları 10 kat azaltabilirim. Bu çok büyük bir fark" dedi.

Programın sunucusu Gayle King'in "Elimizi direksiyona koyacaksak otomatik pilotun amacı nedir?" sorusuna, "Bunun sebebi kaza olasılığını daha düşürmek diyen Musk, Tesla'nın Model S, Model X, yakında Model 3 ve yarı kamyon modellerinde otomotik pilot teknolojisinin bulunacağını duyurdu.

King'in "Neden fabrikada uyuyorsun?" sorusuna "Çünkü eve gitmek ve duşa girmek için zamanım olmuyor" cevabını veren Musk, Tesla Model 3 üretiminin kendisini bu hale getirdiğini dile getirdi. Daha önce 2018 başına kadar 20.000 Tesla Model 3 üretileceğini söyleyen Musk, bu hedefe ulaşamamıştı.

2018'de de Tesla şirketi ve Musk için benzeri bir başarısızlık öngörülüyor. Şu anda haftada 2500'den daha az Tesla Model 3 üreten şirketin planı, 3 ay içinde haftada 5000 araç üretecek seviyeye gelmek.

Kullanıcı yorumları

Cevap yaz

Üye profil resmi