"iyi.net" fiyat karşılaştırma …

Dünyayı kasıp kavuran Squid Game gerçek oluyor

Sedat|12 Ekim 2021 0 yorum Süre: 2 dakika

Dünyayı kasıp kavuran Squid Game gerçek hayata uyarlanıyor.





Ölümcül cezalar olmadan Birleşik Arap Emirlikleri'nin başkenti Abu Dabi'de oyun gerçek hayata uyarlanacka. Etklinlik sonunda kazananlara büyük ödül verilecek. 

Netflix'in sevilen Kore dizisi Squid Game dünyayı kasıp kavurmaya devam ediyor. Çeşitli sebeplerden dolayı borç batağına sürüklenen 456 kişilik bir grubun çocuk oyunları oynamasıyla ortaya çıktı. 

Birleşik Arap Emirlikleri'nde bulunan Kore Kültür Merkezi, 12 Ekim Salı günü oynanan oyunlara ev sahipliği yapacak. Bununla birlikte çok fazla başvuru olan Merkez bazı değişilikler yapacağını yapacağını ve başvuruları kapattığını açıkladı. 

‘Kırmızı Işık, Yeşil Işık’, ‘Şeker Kalıbı’, ‘Misket Oyunu’ ve ‘Ddakji (Origami)’ oyunlarından oluşan 2 oturumluk bir etkinlik gerçekleştirilecek. Netflix sansasyonu Squid Game'in organize bir gerçek yaşam etkinliği haline gelmesi an meselesi gibiydi . Bunun bir versiyonu, yani cinayet ve kan dökülmeden.

Kısa sürede Netflix'in en çok izlenen dizilerinden biri haline gelen ölümcül çocuk oyunlarını içeren hayatta kalma draması, Birleşik Arap Emirlikleri'ndeki Kore Kültür Merkezi'nde düzenlenen bir etkinlik için yeniden tasarlandı.

Kullanıcı yorumları

Cevap yaz

Üye profil resmi