"iyi.net" fiyat karşılaştırma …

Apple yeni iPhone SE cihazını 2022'de gösterecek

Sedat|11 Ekim 2021 0 yorum Süre: 3 dakika

Apple, 2022'de yeni iPhone SE'yi piyasaya sürebilir. Peki yeni iPhone SE nasıl olacak?





Apple'ın gelecek yıl yeni bir iPhone SE modelini piyasaya sürmesi bekleniyor. Şirketin yaklaşmakta olan cihazlarla ilgili planlarını bilmiyoruz ancak her yıl modellerle ilgili çoğu şeyi açıklayan kayda değer tahminler görüyoruz. Bu sefer Japon Apple blogu Macotakara'dan 3. nesil SE modeliyle ilgili bir sızıntı geldi.

Blog, yaklaşmakta olan Apple iPhone SE'nin bir tasarım değişikliğine uğramayacağını ve şu anda piyasada satılana benzer görüneceğini öne sürüyor. Bu, akıllı telefonun Touch ID ana düğmesiyle birlikte 4.7 inç retina HD ekrana sahip olacağı anlamına geliyor. Önceki birkaç rapor, akıllı telefonun daha önemli bir tasarım revizyonuna sahip olacağını öne sürdü.

Japon blog ayrıca, cihazın benzer bir tasarım diline sahip olmasına rağmen, kaputun altında Apple'ın 5G ağlarını destekleyen en yeni A15 Bionic çipini alacağını öne sürüyor. 

Blog, yeni SE modelinin üretiminin Aralık ayında başlamasını ve müşterilere sevkiyatın 2022 baharında başlamasını bekliyor. Güvenilir Apple analisti Ming-Chi Kuo tarafından Haziran ayında benzer tahminler yapıldı.

Diğer birkaç rapor, yeni Apple iPhone SE'nin iPhone 14 serisindeki 'mini' akıllı telefonun yerini alacağını gösteriyor. Mini seri ilk olarak iPhone 12 serisi ile birlikte piyasaya sürüldü ve şimdi iPhone 13 serisinde de bir mini akıllı telefon var. 

Apple'ın, cihaz piyasada istenen etkiyi yaratamadığı için önümüzdeki yıl segmenti artık piyasaya sürdürmeyeceğini bildiriliyor. Piyasadaki mevcut Apple iPhone SE modeli 2. nesil bir akıllı telefon. Geçen Nisan ayında şirket tarafından piyasaya sürüldü. İlk olarak iPhone 11 ve iPhone 11 Pro'da tanıtılan bir A13 Bionic çip tarafından destekleniyor. Cihazda 12MP f/1.8 geniş kamera bulunuyor. Akıllı telefon IP67 suya ve toza dayanıklıdır ve ayrıca en yeni iOS 15 işletim sistemini de destekliyor.

Peki siz yeni iPhone modellerini nasıl buluyorsunuz?

Kullanıcı yorumları

Cevap yaz

Üye profil resmi