"iyi.net" fiyat karşılaştırma …

Apple, öğrencilere kısa film için destek verecek

Sedat|16 Mart 2021 0 yorum Süre: 2 dakika

2021 Redford Centre Stories Challenge, ortaokul çağındaki gençleri güçlendirmek ve dönüşümsel hikaye anlatımından oluşan bir öğrenme topluluğu oluşturmak için sosyal ve çevresel adalet temalarını teşvik edecek.





Apple, çevre adaleti hareketindeki öğrencilerin ve eğitimcilerin seslerini yükseltmeyi amaçlayan ikinci yıllık Redford Centre Stories Challenge için Redford Center ile ortaklık kuruyor.

2021 Redford Centre Stories Challenge, ortaokul yaşındaki gençleri film aracılığıyla çevresel adalet temalarını teşvik etmeye teşvik ediyor. Apple Clips uygulamasını kullanarak öğrenciler, özgüven ve hikaye anlatma becerilerini geliştirmek için mini görevleri tamamlayabilirler. Apple'ın çevre, politika ve sosyal girişimlerden sorumlu başkan yardımcısı Lisa Jackson şunları söyledi:

Gençler, çevresel eylem ihtiyacı etrafında aciliyet yaratma hareketine liderlik ediyorlar. Gençlerin sesini yükseltmek ve onlara gerçek değişime ilham veren ve dünya çapında adaleti güçlendiren içerikler oluşturmaları için araçlar sağlamak üzere Redford Center ile ortaklık yapmaktan heyecan duyuyoruz. Çünkü çevresel adalet olmadan adalet olmaz.


Öğrencilerin çalışmaları 2021 Dünya Günü'nde çeşitli kategorilerde tanınacak ve okullar, öğretmenler ve öğrenciler için 10.000 $ 'dan fazla ödül paketi mevcut. Öğrenci ödülleri arasında profesyonel bir film yapımcısıyla kısa bir film yapma fırsatı, öğrenci ve eğitimcilerin seçtiği kar amacı gütmeyen kuruluşlara gençlerin yönlendirdiği bağışlar, Apple hediye kartları ve daha fazlası yer alıyor.

Bu yılki Redford Center Stories Challenge'ın jüri üyeleri arasında Jackson, Robert Redford, Sibylle Szaggars Redford, Dylan Redford, Future Coalition Katie Eder'in kurucu ortağı, film yapımcısı Faith Briggs ve "Animal Planet" sunucusu Coyote Peterson yer alıyor. Başvurular 31 Mart'a kadar öğrencilere açıktır ve kazananlar 22 Nisan'da açıklanacaktır.

Kullanıcı yorumları

Cevap yaz

Üye profil resmi