"iyi.net" fiyat karşılaştırma …

Apple, Bağdat caddesinde yeni bir mağaza açıyor!

Sedat|11 Ekim 2021 0 yorum Süre: 2 dakika

Apple'ın Türkiye'deki ilk mağazası 2014 yılında açılmıştı. Bununla beraber Bağdat caddesinde açılacak olan mağaza Türkiye'deki üçüncü mağaza olacak.





Apple, İstanbul'un ortasındaki Bağdat Caddesi mağazasının ön cephesini kaplayan dev bir duvar resmiyle tanıtılarak Türkiye'de yeni bir mağaza açmaya hazırlanıyor.

Apple, gelecekte İstanbul Bağdat Caddesi'nde yeni bir mağaza açılışı olacağını doğruladı. Çıkış için bir açılış tarihi şu anda bilinmemekle birlikte, Apple mağazanın tanıtımını yapmaya başladı ve varlığını çevrimiçi mağaza listeleri ve mağazanın kendisindeki bir duvar resmi aracılığıyla duyurdu.

Geleneksel grafikler ile dikkat çeken Apple Türk sanatçı Murat Palta ile çalıştı. Murat Palta tarafından üretilen dev duvar resmi Osmanlı minyatür tarzıyla dikkat çekiyor. 

Ana grafik, mağazanın tüm cephesini kapsıyor, diğer halka açık cephelere ek elemanlar eklenmiş, hepsi de işin halk tarafından denetlenmesini en aza indirgemek için.

Mağazanın bir bahçe alanına sahip olacağı söylendi. Bununla birlikte Apple, mağazanın kendisinde görünmesinin yanı sıra, grafiği mağazanın çevrimiçi listesinden duvar kağıdı olarak indirilebilir hale getirdi. 

Apple, çıkışı açıklarken "Sizinle ve irili ufaklı tüm çılgın fikirlerinizle tanışmak için sabırsızlanıyoruz ve bununla birlikte kullanıcıların bahçede vakit geçirirken ilham almaları ve yaratıcılığınızı ortaya çıkarmaları için sabırsızlanıyoruz" diyor.

Mağaza Türkiye'deki üçüncü mağaza olacak. Apple'ın İstanbul'daki ilk perakende satış mağazası 2014 yılında açılmıştı. 

Kullanıcı yorumları

Cevap yaz

Üye profil resmi