"iyi.net" fiyat karşılaştırma …

Altın Renkli iPhone X Geliyor!

Sedat|14 Nisan 2018 0 yorum Süre: 2 dakika

Apple resmi olarak açıklamasa da altın renkli bir iPhone X'e ait olduğu iddia edilen görseller internette düştü...





Apple'ın bir süredir üzerinde çalışmalar yaptığı iddia edilen altın renkli iPhone X fotoğrafları sızdırıldı. ABD'de bulunan ve akıllı telefonların satışa sunulmadan önce bildirilmesi zorunlu olan Federal İletişim Komisyonu (Federal Communications Commission - FCC) sızdırılan fotoğraflara göre Apple'ın altın renkli bir iPhone X üzerinde denemeler yaptığı görülüyor.

Hala iPhone X modelleri uzay grisi ve gümüş renk seçenekleriyle satışa sunuluyor. Fotoğraflarda telefonun rengi net şekilde görünüyor. Telefonun ön ve arka görsellerinin bulunduğu fotoğrafların kimin tarafından sızdırıldığı bilinmiyor.

Telefonun yeni altın renk seçeneğinin resmi olarak gelip gelmeyeceği şimdilik net değil. Fakat bu fotoğraflar gerçekten Federal İletişim Komisyon'ndan sızdırıldıysa konunun ciddi olduğunu ve kısa bir süre sonra bu rengi resmi olarak raflarda görebileceğimiz anlamına geliyor.

Geçtiğimiz yıl düzenlenen Apple etkinliğinde de iPhone X modelinin altın renk seçeneğinin olacağı iddia ediliyor ancak Apple böyle bir modeli hiçbir zaman satışa sunmamıştı.

Kullanıcı yorumları

Cevap yaz

Üye profil resmi