"iyi.net" fiyat karşılaştırma …

25 Yıllık Efsane Solitaire Mobile İle Buluştu!

Sedat|24 Kasım 2016 0 yorum Süre: 2 dakika

Microsoft'un bir zamanlar müptelası olduğumuz klasik oyunu Solitaire, iOS ve Android platformuna geldi. Oyun detayları ve linki haberimizde...





Yıllar önce oynamak için can attığımız masa oyunu Solitaire, 25 yaş kutlamaları kapsamında iPhone ve Android cihazlara geldi. Microsoft Solitaire, meraklılarına eğlenceli saatler yaşatacak. Windows 3.0 ile 25 yıl önce hayatımıza giren kart oyunu Solitaire, Windows 10 ile isim değişikliğine gitmiş ve Microsoft Solitaire Collection ismini almıştı.

Windows'a özel olarak oynanan Solitaire, bugün Microsoft Solitaire Collection ismi ile Google Play Store ve App Store'daki yerini alan oyun, tamamen ücretsiz olarak sunuluyor. Spider, Klondike, Freecell, Tripeaks ve Pyramid olmak üzere 5 çeşit oyun modunun bulunduğu Microsoft Solitaire Collection'da günlük görevler de yer alıyor.

Solitaire oynamak isteyen mobil cihazlara kilitleyecek olan Microsoft Solitaire Collection, Xbox Live desteği sayesinde; iOS, Android ve Windows 10 platformlarında kayıtlı dosyanız ile dilediğiniz cihazdan kaldığınız yerden oynamaya imkan sağlıyor.

Aşağıdaki bağlantıları kullanarak Microsoft Solitaire Collection indirebilirsiniz...

Android için Microsoft Solitaire Collection   tıklayınız

iOS için  Microsoft Solitaire Collection tıklayınız

 

Kullanıcı yorumları

Cevap yaz

Üye profil resmi