"iyi.net" fiyat karşılaştırma …

100 MP'lik Lenovo Z6 Pro'nun özellikleri kesinleşti!

Sedat|23 Nisan 2019 0 yorum Süre: 3 dakika

Lenovo Z6 Pro, QS 855 Ve HyperVideo moduyla başlatılıyor.





Lenovo'nun 100MP kameralı Z6 Pro'sunun Çin'de bugün piyasaya sürülmesi bekleniyor. Lenovo Z6 Pro'nun bu yılın başlarında başlattığı Z5 Pro'nun halefi olması bekleniyor. Lenovo, telefonun 100 megapiksel kamerası ve bazı özellikleriyle iddialı geliyor.

Son birkaç yıldır, Lenovo, akıllı telefon endüstrisinde tam olarak yüksek puan alamadı. Motorola'nın sahibi olan Çin teknoloji şirketi de, bir süredir odak dışında kalırken, bilgisayar segmentinde yoğunlaştı. 

Lenovo, bu yılın başlarında, Z5 Pro GT ile kayan ekranlı ve Snapdragon 855 yonga setli birinci sınıf bir akıllı telefonla bunu değiştirmeyi amaçlıyordu. Dört ay içinde Lenovo Z6 Pro'yu piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Ve bu sefer Lenovo kamera ile dikkat çekmek istiyor. Lenovo 100 megapiksel fotoğraflar çekebilen telefonun arka kamera düzeneğine odaklanıyor. Evet, Z6 Pro, 100 megapiksel çözünürlükte fotoğraf çekebilir. Qualcomm, 2019'da çıkan 48 megapiksel çözünürlüğe sahip telefon kameralarına dikkat çekti ve Lenovo'nun Z6 Pro'su bu iddiada bulunan ilk firma oldu. 

Önceki teaser'lar telefonun bazı özelliklerini ve hatta kutuya ayrıntılı bir görünüm kazandırdılar. Bu yıl tüm amiral gemisi telefonlarda olduğu gibi, Lenovo Snapdragon 855 yonga setini kullanacak ve en pahalı varyantta 12GB RAM sunacak. Z6 Pro, 12 GB RAM ve 512 GB depolama kapasitesine sahip Snapdragon 855 yonga seti ile gelecek. Z6 Pro, 100MP fotoğraf çekebilen arka tarafında dörtlü kamera kurulumuna sahip olacak. Lenovo Z6 Pro dört arka kamera - 48MP, 16MP geniş açılı lens, 8MP 5x telefoto lens ve 2MP derinlik sensörü ile USP olarak kamera departmanına sahiptir. Kameralar yüksek kaliteli videolar çekmek için AI özellikli özellikler, Süper Gece modu ve yeni HyperVideo modu ile birlikte geliyor. Ön taraftaki 32MP’lik kamera yer alıyor. 
 

Kullanıcı yorumları

Cevap yaz

Üye profil resmi