"iyi.net" fiyat karşılaştırma …
Video Oyun ve Ekipmanları Forumu (toplam 18 konu)

Tefik kurtuluş

Far Cry 4 Season Pass Duyurulmuş

Tefik kurtuluş - 22 Ekim 2014 14:06

2012 yılında yayınlanan Far Cry 3 ile açık dünya temalı oyunlara yepyeni bir boyut getiren Ubisoft oyun severlerinde büyük takdirini kazanmıştı. Sağlam bir senaryonun yanı sıra oynanışta da büyük yeniliklere imza atan yapımcı ekip, seriye kazandırdığı yeniliklerin meyvesini satış rakamları bazında toplamayı da başarmıştı.

Far Cry 3’e gelen olumlu tepkilerden ötürü serinin yeni oyunu Far Cry 4’te de benzer bir tema ile karşımıza çıkmaya hazırlanan Ubisoft yetkilileri, geçtiğimiz gün Far Cry 4’ün Season Pass içeriğini detaylandırdı.

Zengin bir Season Pass içeriği

Belki de Far Cry 4 için yayınlanacak olan ek paketlerin içerisindeki en ilginci olan Valley of Yetis, Himalayalar'da yaşadığına inanılan Yeti isimli yaratığın macerasını konu alacak. Muhtemelen Valley of the Yetis’te Yeti’nin aktif rol oynadığı bir maceraya tanıklık edeceğiz.

Oyundaki ana karakterimiz olan Ajay ve Hurk isimli başka bir karakterin hapishaneden kurtulma sürecini konu alan Escape from Durgesh Prison, beş bölümden oluşan Hurk Deluxe Pack, multiplayer tabanlı The Syringe (kooperatif haricinde tekli oyuncu olarak da oynanabilecek) ve Overrun isimli modlarda Far Cry 4’ün Season Pass’inde bulunacak diğer içerikler olarak göze çarpıyor.

Oyunun çıktığı platformlar için dijital olarak satışa sunulacak olan Far Cry 4 Season Pack’in fiyatı ise 29,99 dolar olarak belirlenmiş. Far Cry 4, PC, PS3, PS4, Xbox 360 ve Xbox One için 20 Kasım’da raflardaki yerini alacak.

Oley be sonunda yaşasın!!!
    Bu konuyla ilgili yazacak birşeyleriniz mi var?